Back to reality

Jaha så börjar man sista terminen av sin utbildning imorgon. Känns lite overkligt. Kommer vara tufft med sluttenta, sista praktiken och C-uppsats. Men har man hittils klarat 5 terminer så klarar man nog den här också. Längtar tillbaka till Rhodos nu. Där jag och syster var för två veckor sedan. På semester är ens största bekymmer vart man ska äta ikväll eller om man har brännt sig. Vilket underbart, stressfritt liv. Men nu är verkligheten och vardagen tillbaka och det känns faktist roligt ändå.

sakna

Heej ! I förgår var en sorglig dag :( vi sålde våran underbara T :( åh vad alisa och jag grät, det var faktist riktigt hemskt :( men vi vet ju att det var bäst såhär. vi har inte tillräckligt med tid för honom.. och han förtjänar det bästa. kommer sakna honom otroligt mkt! han var en underbar liten hund <3 jag tog lite bilder med min nya mobil sista kvällen med T, han var såå duktig. ja sa "vänta" till honom så satt han blixtstilla så lyckades jag ta lite fina kort på honom :) lilla kärlekskranka Tyson/Ruska/Nana kmr för alltid finnas i våra hjärtan. jag tror att han är lycklig i sitt nya hem och det är det viktigast. och han bor ändå inte så långt bort, i Hulta :) och ägaren har sagt att vi närsomhelst får komma och hälsa på..kanske kommer förbi och säger hej om några veckor isf, då T hunnit hemmastadga sej där :)


Har precis sagt hejdå till min kära fästman också, han åkte och ska sova över hos Igor för imån bitti, runt 4 tiden åker dom till Landvetter för att åka till Alanya. Jag och kära syster åker till Rhodos på söndag som sagt, ska bli riktigt roligt! men just nu känns det bara sorgset..hade velat att vi skulle åka till samma ställe, jag och omer.. men nu blev det som det blev...förhoppningsvis gör vi nåt roligt tillsammans när vi kmr hem och innan ja börjar skolan och han börjar jobba igen. saknar honom redan! vad är det med mej? haha. bara för tanken att ja vet att vi kmr vara ifrån varandra i olika länder, ingen kan skicka mkt sms till någon, kmr kännas konstigt :P det är kanske bra att va ifrån varandra lite så kanske lågan tänds upp igen? haha.

Marstrand 110806

En okänd person bad mig uppdatera, så jag gör väl det. har mina 2 kusiner från finland på besök just nu, även deras mamma och den manlige kusinens flickvän, mycket trevligt har det vart :) igår blev det kvällsdopp och bastubad i fjällasjön och idag har vi tillbringat dagen på marstrand, mysigt! Sjukt att sommaren snart är slut..men har en del trevliga minnen :) Finland, Stockholm med min älskade fästman och grillfest hos barndomsvännen. Om en vecka slutar mitt semester vik på E81 och på söndag den 14e augusti åker jag och kära syster H till Rhodos. Så sommaren är inte riiiktigt slut ännu :) nu ska jag fortsätta va social med mina kusiner, om en timma åker dom hemåt mot finnelandet.

RSS 2.0