Reggaeton <3Dejala Volar - Tito el Bambino
Pa Que La Pases Bien - Arcangel 

Mitt första inlägg 25/5; Mors dag & födelsedagar !

Heej . Detta är mitt första inlägg i denna blogg. . Idag är det en alldeles speciell dag =) mamma fyller 45 år o plus att d e mors dag . så vi ska fira henne lite o så ..Jag har redan köpt en skit fin present hihi. men resten av min familj e lite sent ute så dom e i stan nu o ska köpa, dom passar på nu när mami e på jobbet haha. så ja ska försöka städa här lite snart oxå .

Sen fyller min Brusha Alfred år oxå , så Grattis på din 20 års Dag! :) Hoppas du får ett Lååångt o lyckligt liv =) Nathalie ta hand om honom, för han är inte vem som helst. Han är ett riktigt kap må ja säga & som du själv säger Natti en riktig svärmorsdröm haha ! ;)

Igår va syrran, Amer, Ramin & Jag på en kompis 18 års fest .. i Gällstad ! Fyfan hon kunde inte ha den liite längre bort haha . Sen så hade ja jobbat 13 timmar igår oxå så ja va helt död på festen haha. I början va d skiittråkigt hehe , men sen när vi satte på lite bättre musik & börja shejka (när alla andra satt ner så blev d lite roligare ;)
Iaf men Grattiis Louise på din 18 års dag! Har känt deej länge & du är nog den sjukaste jag vet ! haha . Men tycker om dej så mkt snygging. Du har ett hjärta av guld <3


E n  H y l l n i n g  T i l l  M i n  K ä r e  M o r !

Min mamma, hon är verkligen världens bästa mamma!
Hon är så otroligt snäll & försöker alltid tänka positivt & finnas där för alla mskor.
Hon är min förebild & bästa vän!
Utan min mamma vet jag inte vad jag hade tagit mig till..

Ibland så kan man vara så taskig mot henne & när man kmr trött hem från skolan eller jobbet så tar man ut sin trötthet & irritation på henne. Eller när jag bråkat med en kompis så får hon ta skiten..
Sedan efteråt så inser man dock att man gjort fel & sedan säger man förlåt..

Jag känner att jag & mina syskon verkligen borde uppskatta våran mamma mer för hon gör så otroligt mkt för oss!
Hon kör oss överallt & ger oss pengar ifall vi behöver det & tjatar aldrig på oss att hjälpa till hemma ifall hon vet att vi har läxor att göra..

Min mamma har alltid varit som en klippa i stormen som jag har kunnat luta mig mot när jag varit ledsen eller arg.
Hon är alltid så förstående & ifall jag har gjort någonting dumt så kanske hon blir ledsen & besviken till en början, men hon blir aldrig arg. Hon säger att det inte var bra gjort, men sedan förlåter hon mig.
Jag fascineras verkligen av hennes förmåga att förlåta & hennes tålamod.
Det är därför jag aldrig är rädd att berätta saker till henne & alltid försöker vara helt ärlig mot henne!
Hon är min förebild och jag ser verkligen upp till henne.
Redan nu vet jag att jag vill uppfostra mina barn likadant som henne & jag tror faktist att det är sällan som tonåringar känner så.. Men jag är så otroligt glad att jag har min mamma & jag känner att jag verkligen inte skulle kunna ha en bättre mamma än hon!

Min mamma är så liten & söt. Och med sin finska brytning & blyga charm så blir hon omtyckt av de flesta  i hennes närhet. Jag hoppas att hon kmr kunna glädja människor många år framöver!

Grattis mamma på din 45 års Dag & på mors dag!

Älskar dej / Din dotter Heidi <3                    image1    image2

     Min mamma & morbror Hannu, som skitungar ;)                   Mamii <3
 


RSS 2.0