saras b-day grill!

Godmorgon :) igår var det grill hemma hos sara för att fira hennes födelsedag:D det var jag, sara, alma, natti, sabina, anna, zumra, amina, katja och irma :) det var riktigt roligt :D vi käka först supergoda hamburgare med klyftpotatis. sen glass, jordgubbar, vindruvor & chips :D sen öppna sara presenterna :D sen sjöng vi för henne & käka kladdkaka & jordgubbstårta. Det var inte liiite vi åt igår alltså haha. efter att alla andra tjejjer hade stuckit så flumma jag, alma & sara sönder på studsmattan haha. shiit vi blev helt slut efter det haha. Kvällen avslutades med mys framför tv:n hemma hos sara :) det var en riktigt lyckad eftermiddag/kväll. ja hade skit kul :D tack igen sara för allt ♥ det blev en del bilder vi tog igår, 170 st om man ska va exakt haha. här kmr några av dom, Enjooy :D
Sara fick ett stort påskägg av sin kära mamma med väl behövliga saker, pengar & strumpor :D

ingen vanlig dag

Idag (eller aa igår blir det nu) den 27 April fyllde min underbara vän Sara 22 år! :D Har fått äran att vara med henne ända sen jag slutade jobbet vid 15 tills för typ en kvart sen :D Jag, Alma och Sara va först och käka på Brasseriet :) det var lika gott som vanligt! :D sen gick vi till ica, köpte ingredienser för bananasplit! och sen åkte vi hem till sara. tjöta, flumma, skratta åt väldigt onödiga och konstiga saker (iaf jag). jag har haft såå roligt idag, både med dom men med mej själv också haha. iaf så åt vi bananaspliten sen och kolla på film :D och som sagt så kom jag hem för typ en kvart sen... har varit en riktigt lyckad eftermiddag/kväll! Tack Tjejer ♥



 




grattiiis habibti ♥




Grattis kära vän Sara Younes. Jag är glad att jag har fått ha dig som vän så många år. och jag hoppas jag får ha dej som det för alltid! Jag önskar dej verkligen all lycka i världen och så mkt kärlek det bara gå att få, för det är du värd! Hoppas ditt år som 22 åring verkligen blir underbart, jag ska göra mitt bästa för att det ska fyllas av flum, värme, lycka och ruuuuligheter :D älskar dej hun, ktiiiiir ♥

Back to reality...

... men det underbara vädret är ftf kvar :D underbart! har sovmorgon idag, börjar inte förrän kl 10. Ser framemot lunch tillsammans med Em och Sara idag :) Blir säkert att vi sitter på trappan utanför högskolan och käkar, mysiiigt! ska dricka kaffe nu, sen blir det duschen och sen blir det nog stressigt! haha. ha en fin tisdag allihopa :)
IMORGON är btw ingen vanlig dag, för då är det saras födelsedag:D:D


Sara och Jag; någon gång i förra veckan? vi tog lite härligt pauser i solen på högskolans trappa :)

godnatt säger jag med denna underbar låt!


Steekig påskhelg!

Godkväll :) Så nu var påsken slut för i år. och imorgon börjar allvaret igen höhö, börjar en ny kurs som heter komplex vård. innebär praktik inom hemsjukvården i 3 v, ska bli riktigt kul faktist :) Helgen har bestått av:
  • Utflykt till Skåne: Båstad, Kullaberg och Helsingborg. med hanna,mami,papi och omer :) Riktigt lyckat var det! och kvällen avslutades på en riktigt god (och dyr) steakhouse i helsingborg. (snälla pappa & mamma betala hihi). Riktigt gott var det! :D
  • Påskmiddag hos familjen i Hultafors och letande efter påskägg enligt tradition. Men eftersom katja och jag inte äter godis så fick vi pengar i påskägget istället. mkt bättre ;)

  • Myskväll med min älskling med mat från Spice and Rice och film :)
  • Schteeek i solen i Almenäs med sara, natti och em. omer, igor och zdravko var också där. Hade köpt massa frukt och grejjer och vi lyssna på musiik, sola, tjöta och tog det allmänt soooft :D betonar att jag inte rökte vattenpipa,är antirökning/vattenpipa.så tro inget annat (kära mamma speciellt). det var iaf hur underbart som helst!! jag har t.o.m. blivit röd på ryggen. I LOVE SOLEN!

jag har inte bara ätit idag, fast det kan se ut så.

De hade beställt Thai Buffé från en riktig thai restaurang till Agappe festen. Me liiike :D Långfredagskvällen har bestått av mkt god mat vill jag lova, och jag orkade äta av allt också! haha. Men den har även bestått av fint sällskap :) Har btw "redigerat" alla London bilder nu och nu har de äntligen kommit upp på FB, så kommentera folk haha ;) allt sånt här pill har nu tatt sin lilla tid och nu måste jag veeerkligen sova. För omer och jag ska åka redan kl 07:00 till Hultafors för att äta frukost tillsammans med min familj. Sen ska vi åka på utflykt till skåne haha :D Kanske mobilbloggar från Hannas nya mobil , who knows ;) Godnatt sötnosar!

grill och agape fest!

Nu har jag sittat nästan hela långfredagen också med mina inlämningar. Har skickat in ett av dom nu, en är kvar. Men den är också typ klar, men på söndag ska jag läsa igenom den tänkte jag ordentligt nu orkar jag inte... Ska dra ner till Almenäs nu och träffa omers familj lite, dom ska grilla. men kl 18 ska jag vara nån annanstans, ska på "agape fest" hemma hos fam. Pohl med hestra cafékyrka. det blir mat, lovsång, bön och nattvard där. mysigt :)
såhär ser jag ut just nu, vad tycks? ;)


Det va lite too much tkr jag själv, lr som maral skulle säga lite gipsy haha. så ja tar nog bort örhängen, blomman och flätar håret istället ;) kanske var det förresten min miin som gjorde d tooo much. whatever, det här blev en väldigt onödig diskussion. btw, jag vet att utväxten inte är ok.

Långfredag = Slutetappen!

Godmorgon alla härliga människor ! :D Vädret är underbart, testade ha på mig gladiatorsandaler på morgonpromenaden med T.. och guess what? ja frös inte :D har duschat, ätit äggmackor och juice till frukost. Nu blir det en kopp kaffe sen slutetappen i skrivandet av inlämningarna. Ifall jag blir färdig om 2,3 timmar så hinner jag följa med familjen Begzic och grilla på Almenäs. Ska verkligen kämpa ! :D Lite cevapi skulle helt enkelt inte sitta fel ;)

du behöver inte fixas


skärtorsdag

God skärtorsdag på er! haha. Sitter och pluggar på hemtentan igen.. satt på brasseriet igår kväll med sara och titta på semifinal matchen mellan real madrid och barca, dock visste jag inte vem jag heja på haha. men real madrid vann med 1-0 iaf. Det var nice och få lite avbrott i pluggandet :) men idag får jag inte dra nånstans, måste sitta hemma hela kvällen så att ja får färdigt hemtentan en gång för alla, vill verkligen slippa plugga i helgen :/ puss !
Idag flyger påskkärringarna till Blåkulla ;)

I love my life ♥

så underbart väder! mitt liv är underbart! har verkligen ingenting att klaga på, har underbar familj, fästman och vänner och jag har en tro och en mening med mitt liv. och jag får vara frisk! I love my life!:D

vädret är underbart nu också, så promenaderna med hunden är nu riktigt härliga :) tkr nog tyson också, och jag kan ha öppet min balkongdörr och så ligger han i soffan nära balkongdörren säkert för att det blåser härlig frisk luft där :) åt en riktigt god lunch idag också som min fästman lagat, lax med potatis och grönsaker och dillsås. hade kära syster som joina oss också, alltid lika trevligt :) mami var här igår och vi fick äntligen upp mina tavlor och väggbokstäver och så plockade vi lite ris igår, så nu har jag fint påskris också med fjädrar som matchar min lgh (lila,svarta och vita) :) jag städa lgh fint igår också, så nu njuter jag verkligen att vara i den! jag älskar min lgh! haha. okej, mitt i allt det positiva så har jag 2 inlämningar kvar och göra , helst innan fredag. men det är ändå ganska intressant haha så jag kmr fixa det galant säger vi haha :D Juste en sak till, fick min nästa praktikplats i hemsjukvården i Sandared, det fanns bara 5 praktikplatser inom Borås stad och jag fick en av dom :D så är jätte glad för det också haha. och det är ju nära Hultafors så kan sova hos min familj ibland :) jaja nu måste jag börja plugga. Ha en fin onsdag allihopa! :D glöm inte att vara tacksam :D haha.

världens underbaraste

Har haft seminarium i Hälsoekonomi idag. Carro och jag fick presentera en av frågorna som vi helst inte ville ha, men det gick grymt bra tkr jag :) skönt att det är över, nu är det "bara" två inlämningar kvar ;) Nu på eftermiddagen har jag sovit powernap (väldigt behövligt), promenerat med T till Almenäs och tillbaka. Han är så fin våran lilla T, älskar honom otroligt mkt! Han är fortfarande busig och drar mkt när vi träffar på andra hundar..men men. övning ger färdighet :) ja sitter här vid köksbordet nu och dricker kaffe och bloggar , medan han ligger här på golvet bredvid mej så himla söt! mami kmr snart också med påskris så ska vi påskpynta lite, sen ska jag plugga :) Ha det fint sötnosar !




välkommen solen!

Goddag :) vilken underbar dag det är idag! Är i högskolan, har suttit med Carro och skrivit färdigt inlämningen i Hälsoekonomi. Så nu är den inskickad, sen är det bara seminariet kvar imån. men det är luuungt, orkar inte stressa upp mej över den, kmr säkert gå bra ;) sara och ja satt nyss i solen på trappan, så härligt :D Nu sitter vi i medialabb och pluggar.. har sagt till omer att komma till stan så att vi kan njuta lite av det fina vädret tsm, får se om han orkar pallra sej hit innan han börjar jobbet kl 15. Ajja nu ska ja fortsätta plugga. Ha en fin måndag allihopa! besoooos :)


när man inte orkar tänka på ngt


Tagga sommar!

Årets första dopp!

Goddag :) Har haft en super bra helg! I fredags var ja som sagt med sara på eftermiddan, sen åkte vi hem till henne och åt.. sen myste vi framför tv:n med morötter, gurka, dipp och kaffe tsm med hennes mami :) skulle träffa alma och natti men sen visste vi inte hur det skulle bli och katja och mami ville gärna att ja skulle komma hem så ja passade på att åka hem med papi, hanna och katja som va i borås. Så fredagkvällen slutade med att jag och mina systrar och jenny kolla på filmen 2012, det va första gången ja såg den faktist. den va bra, men lite läskig..
I lördags hade vi cafégudstjänst i Hestra som Hestra Cafékyrka brukar ha varannan lördag. Jag ledde lovsången tsm med hanna & emelie, gick jätte bra faktist! och Berny pratade :) På kvällen var det 100% Tonår och vi åkte till Hultafors och bada bastu och tog årets första dopp (för de flesta). Ja doppa mej två gånger ! helt otroligt! haha. det var sååå kallt! stack i kroppen :P men det var sååå härligt! :D och sen grilla vi korv och drack varm choklad och prata och sjöng runt elden (var lite lägerbåls känsla över det hela haha), det va jätte mysigt faktist :) Efter kl 22 tiden nån gång så var det slut och mia och jenny sov över i hultafors (och jag med, igen). vi kolla på kortfilmen som Mia nyligen varit med i :) Banga inte! heter den, den va jätte bra :) och efter att vi haft djupa diskussioner, så däcka Mia i soffan och sen gick vi och la oss. (Ja vet att ja är rolig som umgås med hannas kompisar med dom är så söta! dom är som mina extra småsystrar ;))
Ska plugga nu hela dagen, har deadline på 2 inlämningar om en vecka, på påskdagen. så ja vill verkligen bli färdig med dom tills på fredag senast. för vi kanske ska åka iväg med familjen också och bo på hotell i Mora från påskafton till påskdagen. skulle va mysigt! men vi får se vad som händer :) puss och kram på er !
Den här ville ja inte sätta in på fb, men måste sätta in bild bevis här att ja doppat mej ;D

en students lediga dag.

Tjaa! Min sista dag på vårdcentrals praktiken var igår, så skönt. Innebär att jag är ledig idag. Hade sovmorgon till kl 9 så sköönt, sen sega jag mej hela förmiddagen. Ja fixa naglarna, fixa mitt hår, åt frukost i lugn och ro, satt på fb and so on. Nu sitter ja i högskolan och försöker plugga. Den uppgiften ja skriver på  nu är väldigt soft, det gör att det går ännu långsammare att plugga, när ja egentligen skulle kunna få den färdigt idag..men det lyckas ja nog inte med i den takten jag pluggar :P sara har vart här, vi räknade ut att hon kmr leva i extrem fattigdom nästa månad, enligt världsbankens definition som är mindre än 1,25 dollar per dag. Vi får hoppas att jag inte är lika fattig nästa månad, så att hon får leva på mej, stackarn. haha vet inte hur ja pallar skriva om saras ekonomi här (och på fb), men det är ju så tragiskt så att det blir roligt. vi satt och skratta här innan faktist. Just nu sitter ja och väntar på sara, hon borde vara här vilken sekund som helst. Då ska ja visa henne vilka framsteg ja gjort i mitt pluggande sen sist hon var här ;P nu är jag hungrig, eller?

Ikväll vet jag inte vad som händer.. blir spännande och se :D


....


I helgen var fina M här på besök från england, fick äran att vara med henne hela fredagkvällen :) vid 20.30 kom J också. och efter att vi suttit på viskan gick vi till ICA och köpte lite morötter, gurka och dipp. (dom köpte chips till sej också :P). Sen satt vi hemma vid M:s köksbord resten av kvällen och tjöta och skratta. Tyvärr fick J inte va med på nån bild nu, för hon va bara med på bilderna vi tog hemma hos M och de är inte riktigt okej att sätta ut här haha. Tack tjejer för en underbart rolig kväll! ♥

I lördags var det amerikansk afton med linedance och hamburgare med pommes, med 100% Tonår. Det va riktigt roligt :) Nu på lördag är det 100% tonår igen! så det blir 2 lördagar i rad :P nu på lördag ska vi bada bastu i Fjällasjön och ta årets första dopp :D Ne nu ska jag sova, ska upp tidigt imån igen.. men nu är det bara 2 dgr kvar av praktiken tiden går sååå fort! :) Min värdelösa uppdatering beror förresten på att varje gång ja bloggat så har datorn lagt av (den gör så nuförtiden) och så har ja inte haft tid på att vänta att den ska starta igen. men nu vet ja inte vad det är med den plötsligt när ja hunnit skriva ett "långt" inlägg t.o.m. Puss på er!

Hello darlings, Im back!

Hej snyggingar! Ja kom hem från London i söndags, men har inte hunnit uppdatera förräns nu, har föööllt ööpp förstår nii ;) Resan var underbar! Hade så kul, den var helt sjuk kan man lungt säga. Älskar er mina tjejer! Nu ska jag snart dra på praktik så hinner inte skriva några detaljer om resan det kan ni få höra live isf dom som vill :P, men ni ska få en bild som är seriös på oss haha, för det finns riktiiigt många oseriösa bilder också ;) Ha en bra fredag allihopa! Puss Puss


RSS 2.0