födelsedag, plugg & jobb!

Godmorgon :) Sitter här med tända ljus & dricker nybryggt kaffe. Bättre start på morgonen kan man inte ha :) Jobbar idag från 12-21 på H&M Online. Insåg precis att jag är lite stressad. För innan det måste jag hinna steka kyckling som har legat i marinad över natten. sen åka till knalle och köpa en jacka som jag lagt undan till idag. så byebye hinner inte sitta här här mer! Btw står ju födelsedag på överskriften så måste snabbt berätta om det ! haha. Omers pappa Adem fyllde år igår :) så vi var hemma hos hans familj och fira han med god mat som Alisa och Jowana (alisas kompis) lagat. och så åt vi tårta (som dom också gjort själva). det var jätte gott! och så sjöng vi för honom och han fick öppna presenter :) Ne nu måste jag gåå! Hääjdåå ;)

oktobermys

Godmorgon :) ska snart åka ner till skolan för att plugga på c-uppsatsen med Carro :) Tänkte bara uppdatera lite här först, hade en bra dag igår :) hade först information med grupphandledningen och sen satt carro och jag med arbetet. vid 17- tiden åkte jag till stan och fika med sara & alma, på viskan ofcourse ;) det var jättemysigt! bara att vi mådde illa efteråt :p blev lite för mkt sött, sen åkte vi hem till mej och hade en supermysig kväll med chips, dip, morötter och gurka :P och ramlösa :) haha. och vi kolla premiären av Greys Anatomy och Body of Proof. Tack tjejer! Hoppas ni kmr snart igen :) ne nu måste ja dra! tiden tickar på. sköt om er puss!

närmar sej ;)

Heej på er! Det börjar närma sej..för var dag som går så är det närmare min sjuksköterskeexamen, nu är det bara 3,5 månad kvar ungefär, helt sick! Har redan haft min sista föreläsning, mitt sista seminarium och i fredags var det sista riktiga tentan i kursen vetenskaplig teori och metod. Det kändes ganska bra faktist, så hoppas jag klarar den på första gången *håller tummarna*. och imorgon är det sluttenta, innebär tenta på allt vi har haft. men har inte hunnit plugga så mycket på det pga tentan i fredags, så får lita på att något fastnat under de här 2,5 åren och att man kommer ihåg mer än man tror. Efter imorgon så är det bara sista praktiken och c-uppsatsen kvar... underbart men nervöst! att komma ut i verkligheten och få så stort ansvar, men spännande är det :)
puss på er!

RSS 2.0