Första dagen på E81: check!

Godkväääll :) sitter här och dricker energidricka. Har haft min första dag på E81 idag. har fått lära mej otroligt mkt bara idag! har fått se en del nytt också som jag inte sett innan. har insett att jag kommer lära mig väldigt mkt i sommar! är så glad att jag fick det här jobbet, dock kommer det vara tufft i början. för undersköterskorna på E81 ska också kunna väldigt mkt och dom är väldigt självständiga. men efter att jag fått gå bredvid 2 veckor så kmr jag nog bli lite varm i kläderna förhoppningsvis! :)

Efter jobbet satt jag och Carro och skrev färdigt gruppinlämningen till imån. vi ska ha redovisning imån också om det, handlar om riskanalyser och händelseanalyser. nyttigt att kunna, men inte det roligaste man kan göra precis. men oj vad vi skratta idag! för båda va skittrötta! vi har kul när vi pluggar iaf haha :D Ne nu ska jag börja plugga på mina individuella inlämningar ;) puss på er!

det är gott att äta!

Heeej igen! Har precis käkat glass med chokladsås och bananer, tänkte jag skulle unna mej det ;D har vart och käkat på jensens med mami, papi och katja :) sen va ja och mami och handla, tänkte så att jag inte skulle slösa dyrbar pluggtid i veckan sen för att handla :p ne nu ska jag dricka kaffe och fortsätta plugga! hoppas ni haft en bra söndag, trots vädret. btw, första dagen på sommarjobbet imån! som usk på avd E81 på sjukhuset. Håll tummarna för mej! :D
mina kära föräldrar :)

jag har världens bästa mamma!

Grattis alla mammor på morsdag! och speciellt grattis till min underbara mamma :) jag kunde verkligen inte haft bättre mamma! jag borde sitta och plugga nu, men har uppdaterat min blogg och satt ut bilder på fb :p men NU ska ja börja plugga, har så fruktansvärt mkt plugg nu innan alla 3 inlämningar ska in 5 juni. och nu på måndag börjar mitt sommarjobb också, så kommer ju säkert va trött varje dag :( jobbar helgen som kmr nu också, enda lediga dagen är torsdag! :p I eftermiddag kl 15.15 har min syrra bokat bord på Jensens, så att vi ska käka där och fira mamma på morsdag :) mamma säger att jag borde plugga,men jag vill ju va med och fira henne, plus ja vill inte missa god mat! jag får helt enkelt plugga intensivt innan och före. Wish me luck!

party with smailagic style ;)

Godmorgoon :D eller godmiddag kanske man ska säga :P hade en riktigt trevlig kväll med alma, sara, andrea och irma :) hemma hos alma käka vi massa godsakeeer , hon hade typ ostbricka med kex, philadelphiaost, salami, vindruvor, honungsmelon, nötter, godis u name it. jag och andrea käka hela kvällen , fanns inget stopp på oss haha. sen dansa vi lite innan 2 killar kom och tog massa kort :D men sen blev det musik/finalmatchen mellan barca och manchester united. GOO BARCAA! :D (ja heja faktist på barca, fast ja inte var så involverad i matchen :P). trevlig kväll var d iaf , tack tjejer :D och speciellt tack till alma för allt. Puss på dej! 


Såhär såg jag ut igår kväll :)








afterwork

I torsdags kväll var det afterwork med H&M folk :) kvällen började med att vi satt i parken och softa och lärde känna varandra lite, det var nice ;) sen drog vi vidare till Köket där vi hade bokat bord för alla (vi var lite över 20 st). ja åt pasta med oxfilé :) efter det blev det X&Y för dom som ville. ja var ute en stund, men åkte tidigt hem för skulle plugga dagen efter :P kvällen var feet iaf , bemanningsfolket på H&M shop online är bäst! :D

Först tog katja kort, sen tog jag kort haha. så det är en bild med mej och en bild med katja inkluderad :D

grattis världens bästa mamma! ♥

Hann tyvärr inte blogga igår, för hade fullt upp med praktik och sen fira vi mamma :D för hon fyllde 48 år igår :) Grattis igen kära mamma! ♥♥ Bättre mamma än dig kan man verkligen inte ha! Jag är så stolt över dej och kommer uppfostra mina barn som du har uppfostrat oss :) Minä rakastan sinua!



Jaa och vad gjorde vi igår då? Jo först samlades hela familjen hemma i Hultafors: jag, mamma, pappa, katja, hanna och omer :) mamma fick hålla sig på rummet en timma och fick passa på att vila, medan katja och jag lagade mat :) vi gjorde stekt lax med pasta som innehöll coctailtomater, bladspenat, massa grädde, fetaost, kryddor m.m. och så åt vi middagen förstås! det var väldigt gott faktist, och pastan kunde jag inte gjort bättre själv ;) Efter att jag och katja även diskat efter måltiden så koka jag kaffe och vi tog fram tårta som vi köpt. och så fika vi och mami fick öppna presenter :) och sen trodde ju självklart mamma att det var färdigt, men runt 19.30 tiden sa vi att vi måste fixa oss för vi skulle gå nånstans. vi drog på bio och såg nya pirates of the carribean, på 3D. mamma hade nämligen velat se den :) filmen var bra! :D och kvällen i helhet var verkligen lyckad! älskar verkligen min familj och min fästman, ni är underbara! ♥




Nu ska jag gå på afterwork med bemanningsfolket på H&M shop online, våran chef Lotta ska också med :D ska bli riktigt nice! har taggat hela veckan inför det haha:D chaaao , ha en bra torsdag kväll!


the girls and work

Hellooo. jag är såå tråkig och hela tiden berättar vad jag gjort! haha, men ni behöver inte läsa om ni inte vill :P I fredags satt jag på viskan  fika med sara, alma & andrea det var mysigt :) Igår kväll var ja hundvakt och sara och alma kom hit och höll mej sällskap :D vi frossa med glass,bananer, chokladsås, saft, nachos, dip & godis :D (fast jag åt inte utav godiset såklart, eftersom jag inte får :P). och vi kolla på filmen no strings attached , som alma hade med sej. såå bra var den :D det var inte en typisk romantisk komedi tkr ja absolut inte! lätt sevärd! :D Idag har jag jobbat på H&M 9-17 :) sen åkte jag hem till henke & linda och vi planera inför lördagens beach party, som blir terminens avslutning för 100% tonår ;D sitter här och frossar  i mig nachos och dipp nu, NOT GOOD! det är regn ute, perfekt väder för filmmys. men ja sa till min fästman att det var okej att han åkte och träffa sina kompisar och spela poker, eftersom det va länge sen han gjorde det. han sa hela tiden ne men jag stannar men jag insistera att han skulle åka. men nu ångrar jag att jag sa att det var okej! hahaha, jag är rolig :P ne nu måste jag dra, ska skriva mejl om beach partyt till folk och sen kanske plugga? om ja orkar :P   


explosion

Shululuuu :) har haft praktik idag som vanligt, men fick sluta lite tidigare & träffade sen maral i typ 2 timmar. vi gick runt i stan :) ja köpte en ljusgrön tröja på Gina för mitt presentkort som ja har där :P sen blev det donken. och till sist hjälpte M mej att köpa läppstift på make upstore. Köpte färgen explosion, som är lite rödorange och har guldskimrande ton. Very nice indeed ;) Köpte den med presentkort som jag fått från min kära syster K :) kl 17 gick jag & mami på Ozzys dagisavslutning, han är ju för söt den lille krabaten :) Just nu är jag hemma i Hultafors, hjälper syster H med historiainläming. men just i den här stunden har jag i hårfärg, tänkte att min utväxt som verkar älska mig oerhört och alltid kommer tillbaka lika fort igen, ska väck för några få veckor iaf. Ni kanske får en bild sen med mitt läppstift och nyfärgade hår , who knows ;) puss på er!

keep goiing

Gooood evening people! :D är trööött , kom hem från jobbet för en stund sen. Dagen har bestått av praktik & jobb på H&M. vad gör man inte för cash ;) Taggar till 26 maj, för då är det afterwork med allt bemanningsfolk på H&M kontoret. kmr blir riktigt nice! :D ne nu måste jag sova, upp tidigt imån igen. goodnight sleep tight :)

mitt liv under en vecka ;)

Godkväll :) Förra helgen och fram till idag har har bestått av: min första vecka av hemsjukvårdspraktiken, brunch med söta tjejer, picknik, brännboll m.m. på almenäs med 100% tonår, vimmel med sara & alma, caféföreläsning, fika på viskan, middag hos jessica, fest hos Noar & H&M utförsäljning :) Här är sammanfattning i form av bilder! :D
Fick finbesök av Sara från Norge :D det fira vi med brunch: jag, sara, tina & jasmine :) vi åt pannkakor också syns ej på bilden dock.
mina sötnosar!
Almenäs med underbara människor!
Fina Nathalie & Michelle :)
Hestra Cafékyrkas minstingar! Felicia & Gabriella :D
Fika på Viskan :)
Piiiizza på Campinooo :D
Nu blir det Eurovision! Go Saade och Oscar! ;)

H&M

Har varit på min första utförsäljning för i år, för anställda på H&M. man blir glad av dom ;) haha. hittade lite fina grejjer faktist :) palla inte köpa speciella klänningar och sånt som ja ändå inte skulle använda haha. så det blev säkra kort den här gången ;) n

det rullar på

Godkväll! Veckan har hittils bestått av föreläsningar, plugg & jobb på H&M. Är helt slut. Kom hem från jobbet för ett tag sen & har precis lagat mat. Ska förbereda mig inför imån, sen duscha & sen sooova! Har seminarium imån, där Carro & jag ska presentera vårat grupparbete som vi skrev färdigt idag. Vi hann btw under lunchen idag gå på Internatiol Bazaar på Högskolan där utbytesstudenter från olika länder bjöd på mat & vi kolla på en tjej från indonesien som går i våran klass som dansa. det var spännande & se :) Chaaao !

tjejer tjejer dumma grejer

Goood evening dear people out there in the woorld :D

Lördag & Söndag har bestått av GBG med Sara, Linda, Natti & Sabina :D Igår käka vi på thai, promenera runt i gbg & satt på en bänk & drack kaffe & njöt av solen :D det var riktigt nice. sen softa vi på hotellet & fixa oss inför utgång :D det blev shejk på stars n bars resten av kvällen/natten. Dagen idag börja med skiit god frukost buffé på scandic europa där vi sov :D & sen blev det shopping i gbg :) Har verkligen varit riktigt lyckad helg med tjejerna, med blandade upplevelser haha :D love you girls !

RSS 2.0