fettisdagen!

fettisdagen igår..då får man feta till sig lite extra tolka jag det som. frukost avnjöt jag själv efter syster H gått, i form av goda smörgåsar och kaffe. thaimat till lunch med barnfomsvännen Louise. kaffe dracks efteråt på cafe viskan med Tina, Lollo och instagram. mysigt! just nu är maral och jessica här. har ätit mat sen semlor och lite annat gott. film som jag sett dagen innan såg vi igen, "a little bit of heaven"... sorglig men mycket bra. vaknade med kinesögon igår morse pga av filmen.


cold outside, warm inside

godmorgon, är påväg till jobbet. veckan har gått så fort. snart är min andra vecka som ssk avklarad. kallt är det ute, tänk om man skulle vara i thailand nu med syster K. det hade inte suttit fel! haha någon snarkar skithögt i bussen!... iallafall, världens bästa pappa fyllde år igår. men jobbade kväll så blir nog till att fira han imorgon kväll istället. hoppas ni får en superbra dag! / puss Heidi


kärlekens dag

Efter utdelning av blommor och allahjärtandagskort till äldre på boenden, micky mouse sandwhich, blommor och choklad från J och en myskväll med mina hjärtan J och M så kan jag säga att allahjärtansdag 2012 var en bra dag :) Avslutar nu med mys framför tvn med min fästman. Tack alla fina vänner, fästman och familj för att ni finns. älskar er!


RSS 2.0