möhippa!

Från måndag 13 juni - tisdag 14 juni var jag, mina systrar och mina kära kusiner på emmas möhippa. möhippan bestod av övernattning på ronneby brunn spa :) Vi åkte tidigt måndag morgon, kom fram till ronneby runt 11, käka på katrins pizzeria. större och godare kycklingrulle har jag faktist aldrig käkat! vid 13 checka vi in på hotellet, 13.30 anlände bruden (Emma) till platsen och vi skåla med skumpa och jordgubbar! Resten av resan bestod av:
  • spabehandling (jag hade helkroppsmassage + ansiktsrengöring + ansiktsmask), det var såå skönt!
  • supergod trerättersmiddag!
  • emma fick lite söta möhippepresenter av oss i en löjligt söt påse :D
  • dans!
  • äventyrsbad med ruschkanor ;)
  • bubbelbad och bastu!
  • massa flum och skratt!
Jag har inte haft såhär kul på länge som jag haft denna resa, mina systrar och kusiner är bäst! :D

girlsnight!

Igår kväll var jag, alma, sara, anna, jessica och sanna hemma hos natti, i hennes nya lgh :D vi satt på balkongen och tjöta i flera timmar, lyssna på musik, alma och ja dansa ;) haha. och sen var vi så sega så sista timman låg jag, jessica och natti och vila i hennes supersköna säng haha. men det var en mysig kväll :D tack tjejer, får vi göra om snart! Nu ska jag sova, ska upp tidigt imån. för ska åka på möhipperesa, för kära kusin emma gifter sej den 18 juni :D det är jag, katja, hanna, maria, ida och emma som ska åka. vi ska på spa och så ska vi övernatta där en natt! ska bli så underbart! så kmr tillbaka på tisdag igen :) ha det så fint, pussar !

Studenttider!

Godkväll! nu är bal och student över för detta året. i tisdags var jag och kolla på bäckängsbal och i fredags var det studentfest! var på michelles öppet hus :D och på lördan var ja på jessicas studentfest! ett stort grattis igen till er tjejer! och alla ni andra som också tog studenten, bland annat maija, sima och amanda :D här har ni lite bilder! :)

viskan, beach party & Ems B-day celebrating!

Godmorgon! (känns som morgon för mig, för ja vaknade inte förrän kl 12) I söndags skicka jag in alla 3 inlämningarna, det betyder att termin 5 är färdig! :D Igår var det sveriges nationaldag, Grattis Sverige i efterskott! :P Mitt nationaldag firande bestod av middag & dans at lindas place ;) med sara, linda & alma :D Har jobbat heela helgen + igår, men idag är ja ledig ;) fast trots jobb har ja ändå hunnit med massa roliga saker :D Lördagen började med att jag åkte ner till stan och fika med katja, tina, sophija och hennes pojkvän på viskan :) kära syster bjöd mej på islatte så snäll! Efter det mötte jag upp andra syster Hanna och vi åkte till sandared, där det va beach party med 100% tonår. Vi åt massa god mat, hade tävlingar i vattnet och på stranden, spela beach volleyboll och hade allmänt mysigt :D kvällen var inte slut där, utan sen åkte jag till stan, hem till kära Em och vi fira henne i efterskott :) det va "londongänget": jag, emelie, sara, maral & jessica :) sen drog vi ut på x&y. kvällen var riktigt lyckad! bra musik på x&y var det och gott sällskap. dock blev en kille misshandlad utanför x&y så vi ringde polisen, för vakterna på x&y gjorde inget.. vi skyndade ju oss självklart därifrån, men vi såg polisen åka förbi sen bara någon minut senare, så fort gick det :p hoppas att det löste sej :/ Ne nu ska jag dra, ska ner till stan och möta upp hanna! sen kl 18 är det bäckängs bal! de som jag mest ska spana in är Michelle, Jessica, Maja och Sima :) ska bli så kul! hoppas på massa fina kort! :D allihopa håll tummarna för att det inte ska regna från 18-20!
Viskan !
Beach Party!

At Ems place!


Come on!

Hej! Intensivplugg är vad som står på schemat idag. Har 2,5 inlämning kvar att göra. Måste få färdigt idag, för jobbar sen hela helgen och på söndag är det deadline. Så idag blir det inget annat än plugg! Lycka till säger jag till alla andra studenter som också har mycket nu det sista, snart är det skolan slut för den här terminen. Så kämpa på! :D

RSS 2.0