Så ökar du fettförbränningen!

Så ökar du fettförbränningen: Genom att göra små ändringar i din kost kan du få igång förbränningen rejält och tappa kilon snabbt.

Frossa i frukt och grönt, välj magert kött och ät mycket fisk och fågel. Välj fettfattiga mjölkprodukter framför de med hög procent. Släng alla vita varor i skafferiet som vitt ris, vitt mjöl och vit pasta och köp fullkorn som smakar minst lika bra. Och glöm inte att dricka runt två, tre liter vatten per dag. Det renar kroppen och gör underverk för din hud. Särskilt nu under vintertid när huden behöver extra fukt.

Genom att äta fem mindre mål om dagen håller du förbränningen och blodsockret på en jämn nivå. Du slipper blodsockerdippar som brukar vara den största anledningen till småätande.

Vill du få ett snabbare resultat kan du utesluta fettbomberna. En kost som innehåller max 20-30 procent fett främjar viktförlusten rejält.

Den magra sortens kött innehåller mycket protein som är mättande för magen samtidigt som det ökar energin. Proteinrik kost är toppen vid träning och hjälper till att bygga upp musklerna

Väck kroppen på morgonen med en kopp kaffe innan frukost. Koffeinet piggar upp och sätter fart på förbränningen. Till frukost kan du äta havregrynsgröt, ägg, en skiva fullkornsbröd med magert pålägg och varför inte en sval fruktsallad?


Kommentarer
Postat av: emsut.



Det där kan diskuteras. Fett är inte farligt. Kroppen behöver fett för att bränna fett.



Och det är förvisso gott med frukt men det innehåller också socker. (ja, fruktsocker, men samma lika)



Men äta fem gånger om dagen är bra. Och inte småäta. Men jag tror det viktigaste är att håplla sig från sockret! (kolhydraterna) Men lagom är bäst Heidi och du behöver inte tänka på vikten :)

2010-12-06 @ 12:10:49
URL: http://emsut.blogg.se/
Postat av: anna

hähä va gullig du är :D jodå, det är bara bra.. ja, det är rätt mycket nu. jobbigt med distans men man får kämpa på :D hur är det med dig då goding? allt bra i ljungby? <3

2010-12-06 @ 12:29:04
URL: http://hhheartless.blogg.se/
Postat av: Hanna

Yes det har jag;)

2010-12-06 @ 17:16:12
URL: http://hannasjoblom.blogg.se/

♥ KOMMENTERA GÄRNA HÄR:

DITT NAMN:
Kom ihåg mig?

DIN MEJL:(publiceras ej)

URL/Bloggadress:

ROS & RIS TILL MEJ:

Trackback
RSS 2.0