Grattis världens bästa Ida! ♥

I Torsdags 8/9-11 fyllde denna sötnos 18 år. Så idag (fredag kväll) har vi kusiner (jag,hanna,katja,emma och maria) firat henne med god mat och sangria på Babbel. Väldigt mysigt var det! sen åkte vi till Ica och köpte lite gott och satt och tjöta hemma hos mej. Vi har alltid så spännande samtalsämnen, vi har alltid nåt att prata om eller hur? haha ;P Det är alltid lika roligt med er! :) önskar att emma bodde liite närmare, så att vi kunde ha såna här kusinträffar mycketmycket oftare!

Bilolyckor är inga roliga saker. Är så otroligt tacksam över att våran Ida klarade sej med livet i behåll. Händelsen för snart 3 veckor sedan kom som en chock, men samtidigt var man väldigt tacksam över att det gick såpass bra. Sådana saker får en att tänka till och vara tacksam för de personer man har runtomkring en. Därför var jag extra glad över att vi 6 kusiner kunde träffas idag och fira dej! älskar dej sötkusin och tusentusen grattis igen på din 18- års dag! Hoppas det här året kommer vara ett underbart år för dej! ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

tack heidi, va söt du är! Det var väldigt mysigt, som vanligt! vi är då alltid lika knäppa tillsammans. och tack så mycket för presenterna och besök osv! jag älskar dig också!

2011-09-12 @ 20:36:33
URL: http://septemb3rbarn.blogg.se/

♥ KOMMENTERA GÄRNA HÄR:

DITT NAMN:
Kom ihåg mig?

DIN MEJL:(publiceras ej)

URL/Bloggadress:

ROS & RIS TILL MEJ:

Trackback
RSS 2.0