Nu är det dags!

Just nu i denna minut är jessica och emelie på väg att hämta mej. sen ska vi hämta upp sara och sen bär det av mot flygplatsen i gbg. och sen LONDOOOOON! :D omg kan inte fatta det ! vi kmr ha så fett kul! och på fredag ska vi äntligen återförenas med maral :D Kmr hem igen på söndag, ni får ha det super bra så länge! take care pussar!

Kmr sakna min älskade fästman och familjen! Men ja kmr köpa massa fina grejjer till er så håll uuut! haha :D Nu ringde jessica att dom är i knalle så nu måste ja gå ut! btw det här är en bild på mej och omer i söndags :D hihi NU måste ja verkligen dra chaaaaao

En helg full med festligheter!

I fredags (min födelsedag) överraska systrarna mej med frukostbuffé på Café Viskan kl 07.30 på morgonen innan ja börja skolan. det var super mysigt! kommer alltid att minnas detta! :)








På fredag kvällen blev det våfflor och öppning av presenter med familjen, omer och tyson, hemma hos mig :)




I Lördags var det feest! :D Först var vi hemma hos mej, käka kycklingsallad och massa annat gott, jag öppna presenter och vi åt mamis tårta. Sen drog vi ut på X&Y. Tack tjejer för ALLT! Ni är underbara ♥







 





I Söndags var det kalas för släkten :) Vi var hemma hos min familj i Hultafors och åt god mat som mami lagat, tårta och massa annat gott. Det var lika roligt som alltid :) ÄLSKAR MIN SLÄKT! :D

 


SJÄLVKLART ska ni också få se lite bilder på en del av presenterna jag har fått :D har fått superfina presenter jag blev verkligen nöjd :) tack alla söta underbara människor!


Fina glas :D


Presentkort, pengar och trisslotter ;)


Happy Birthday 2 me! :D

Idag fyller jag 22 :D och har hittils haft en helt underbar dag! Dagen börja med att min syrra väckte mej 06.30 och så fixa vi oss och så åkte vi med bussen 10 över 7 till stan. blev överraskad av att lillasyster Hanna också kom och mötte upp oss, att hon frivilligt gick upp tidigare för att träffa mej ? blev riktigt glad iaf hihi. Råka träffa på Ida och Valle på södra också hihi :) De överraskade mej genom att de bjöd mej på frukostbuffé på Café Viskan. Blev så glad :D Sen hade jag skola 9-12 och kl 12 mötte jag upp Sara. Hon kom med blomma :D och bjöd mig på pasta och så fick ja jätte fina örhängen av henne också, så söt ! tack så mkt igen underbara du!

Nu på kvällen har jag firat med familjen. Har käkat våfflor och jag har fått öppna lite presenter hihi :D De åkte precis och nu ska jag och min kära fästman gå på bio ! The fighter! Så jag har minst sagt haft en super bra födelsedag. Tack alla ni underbara människor som har skickat sms och ringt mej eller träffat mej . Älskar er!


Min fina blomma från Sara :D


congratulations bruur !

Idag 24 Mars fyller min fästmans lillebror Anel 15 år. Så vi har firat honom lite med tårta och dylikt :) Katja och jag kom överens om att jag fick ta en liten bit tårta redan idag haha ;) Grattis kära lillebror! Hoppas ditt år som 15-åring blir underbart och riktigt roligt ;D


Super god frukttårta :D (köpt, inte hemgjord :P)

 

I skrivande stund så är klockan redan halv 1 och det innebär att det är 25 mars och att jag fyller år hihi :D Har redan fått ett samtal av min älskade fästman (han jobbar just nu), och sms av mina älskade vänner maral, natti och sara <3 Ska bli så himla roligt att under fredag,lördag och söndag umgås med massa människor jag älskar !! det är nog det bästa med födelsedagar hihi :D Ne nu måste jag sova, för ska tydligen åka kl 7 hemifrån imorgon har katja bestämt . vet inte vad vi ska göra :D I LOVE SURPRIIISES!


vi fortsätter att överraska

Har haft en super bra dag! :D Först tog jag mig sovmorgon , wuuunderbart! sen vid 13 kom Nina, färga min utväxt. Blev vääry nice enligt mig. tack Nina! :) Jobb på H&M endast 3 timmar. Har en liten tävling på jobbet just nu så de 3 timmarna gick superduper fort, hade gärna jobbat lite fler timmar men det behövdes inte :p blir jobb på H&M imån igen :D och imån fyller "lilla" Anel år också, omers lillebror. 15 fyller han. Får se ifall det blir "kalas" för han på kvällen, har inte fått höra nåt om det än men aa, well seee :P


vardagslyx

Godmorgon cuties :) Igår var en helt underbar dag! Jag gick i skinnjacka helt utan några problem och det va första gången ja hade på mej tygskor också, looove it! det kallar jag lycka i småsaker :) Efter skolan (igår då) gick Em och jag runt lite i stan :) sen kom Sara och Katja och vi drog och käka på Brasseriet. Jag förvånade mej själv med att testa på nåt nytt (brukar alltid annars ta heta kycklingsspett & potatis), jag tog tagliatelle med oxfilé, se bild nedan! Den var superdelicious! och sällskapet var ju verkligen det bästa, tack tjejjer för att ni är dom ni är ♥







hej pappa, jag ska försöka bättra mig :P

Godkvääääll :D Har haft en bra dag idag faktist. Borde egentligen inte skriva exakt vad jag gör hela tiden haha, pappa klagar att jag säger för mycket vad ja gör hela tiden (Han läser min blogg ibland haha). Han tänker att hela världen behöver ju inte veta vad jag gör exakt om dagarna och det är ju faktist sant .. ;)

Fast kan inte låta bli! haha. Efter skolan träffa ja Jessica :D Vi gick runt lite i affärer, ja skulle visa en blå kavaj på H&M som ja tkr e skiiit fin, men tyckte att 299:- va lite för dyrt för mej just nu.  SJÄLVKLART hade hon köpt en sån exakt likadan haha för typ en vecka sen :P jag vill också ha! haha. sen fika vi på viskan, riktigt mysigt var det! :D

Nu har jag suttit och softat framför tvn ett tag, titta på "vi blåser sverige" med omer, sen va han tvungen att dra till jobbet. han jobbar natt :( och sen har ja kollat "my name is Earl", "Scrubs" och nu: "How i met your mother" . Märker ni att ja inte har nåt att plugga på eller? såhär mkt tv har ja inte sett på hundra11 år haha. borde haft tyson här nu, känner mig leta ensam haha. men imån ska omer ta hit tyson :D haha. förmodligen kmr katja och sover över då också :D Puss på er!




i diiiid iiiit ;)

Godmorgon sötnosar! :D Gjorde färdigt inlämningen med hela 7 timmars marginal. Den skulle senast va inne kl 24:00. men ja skicka in den typ 17:00. Ibland kan jag om ja bara vill ;) Satt med sara i högskolan igår och Em kom förbi också och tjöta lite :) På kvällen lagade min älskling och jag kyckling, ris och currysås och till efterrätt åt jag fruktcocktail med grädde :p och vi kollade på en töntig film som gick på trean också. Men den va faktist ganska söt tkr jag ändå haha.

Längtar tills helgen! För på fredan fyller ja år :D och på lördag kommer tjejjerna hit och vi ska fira lite ;) sen ska vi självklart dra till gamla hederliga X&Y. ska bli riktigt roligt :D:D

final countdown

NU: Slutetappen i skrivandet på min inlämning. Dead Line är ju som sagt imån, men jag vägrar behöva sitta hela dagen imån! Hoppas ni får en lite roligare lördag kväll än jag ;) pusshej!

Fredagsflum

I början var Hanna osäker på om hon ville ta kort med mej eller inte..men sen mjukna hon :)

when nothing else doesn´t matter.


kompis, det går framåt

Slutseminarium i kursen Pediatrisk omvårdnad är avklarad! Nu ska jag göra färdigt inlämningen också, som har deadline på söndag. Hade vart så skönt och få den färdigt idag redan. så det är bara för mig att köra hårt nu! GO HEIDI !

Ikväll ska jag hem till familjen i Hultafors, blir myskväll med syster Hanna ♥


älskar dig otroligt mkt lillasyster !


Rent är Lent!

Min rubrik syftar på att jag nu har städat hemma, min söta vän Sara hjälpte mej :) och rent är ju lent mot ens sinne, man mår bra när det är städat runtomkring en..right? :P

Sångövningen gick hyfsat, det var riiiktigt länge sen ja spela piano,men det va roligt :D Dock var Michelle & Jasmin saknade, men hoppas ni får det bra i hufvudstaden ! :) Nu är nog plattan varm, ska steka ägg åt min kära fästman så han har nåt till makaronerna. jag är sååå påhittig vad gäller matlagning så det är helt sjukt! Nä men matlagninsuppfinningsrikedomen skulle underlättas om jag hade bara liite mer ingredienser hemma. Senaste tiden har jag verkligen känt på hur det är att vara student, en fattig student.


whats happening?

Massa saker på en gång.
Usch, ibland är inte världen en rolig plats.
Min kloka kusin skrev i sin blogg:
"men mitt i allt, ser man också hur fina alla är. hur omtänksamma."
och det är så sant!!
Här sitter jag oroar mej för att ingen plötsligt kan spela på cafémötet på lördag, vem bryr sig om det? Jag får helt enkelt spela på lördag, fast jag inte har spelat på hundra11 år typ. och Linda får sjunga själv. Finns mycketmycket värre saker och jag ska aldrig mer klaga, ska alltid försöka tänka positivt. Nu ska jag försöka städa mitt hem/bombnedslag? och sen ska ja åker ner till högskolan och plugga med Em och Sara.

the show must go on

God eftermiddag. Har suttit sen kl 10 imorse i Högskolan och pluggat med Therese och Emelie. Det har väl gått sådär kan man väl säga, med underdrift. Nä men ja har kommit igång iaf :) Nu blir det snart jobb med kära syster katja på H&M, 16-21. Sen ikväll blir det mini-spa kväll med båda systrarna, sen sover dom över of course :) Puss på er!


Njuter av varje sekund.

Fikade med Kristel, Sanne & Michelle igår :) Kristel ska flytta till Holland idag så därför ville vi ses en sista gång, men synd att den här fikan som vi pratat om länge inte blev av förrän en dag innan hon ska flytta. Sjukt vad som måste krävas innan man träffar folk. Jag måste bättra mig. Har pratat om att träffa Tina, men vi skjuter heela tiden fram det pga saker vi har i skolan. Så får det inte vara.


Söta Sanne & Michelle :)

Kristel och Jag ♥


Jag och syster, igår ♥

...

Ibland är livet så fruktansvärt orättvist. Det som hände var otroligt tragiskt och jag kunde först inte fatta att det var sant. Jag lider verkligen med familjen Saarinen och andra nära och kära som sörjer Frida, Sophia och Alexandra. Det går inte en sekund utan att jag tänker på vad som hänt och jag har bett mkt för familjerna och kmr att fortsätta göra det. Och jag ber också för Emelie, att hon ska klara sig. Har varit så ledsen för Mias skull, så orättvist att behöva förlora sin storasyster när man bara är 15 år. Jag kände inte din storasyster Frida så mycket, bara pratat med henne några gånger innan för länge sen, men eftersom du är en underbar tjej mia så vet jag att jorden nu förlorat en lika underbar tjej. jag är säker på att frida var väldigt stolt över att ha en så fin lillasyster som dig. och du är så oerhört stark som bestämt dig för att vara stark, för fridas skull. Jag beundrar dig! Du är som en lillasyster för mej Mia och jag finns alltid här för dig vad det än är. ♥

Vila i frid.


Willow Smith är en riktigt grym liten 10-åring ;)


något att längta till

Älskar mina systrar och kusiner, ni är bäst! ♥ Ja längtar tills vi ska göra Emmas möhippe resa :D Just nu lutar det åt en kryssning där vi ska på spa och där man får en heldag i Polen. men vi får se vad det slutar med för resa. vilket fall som helst så ska det bli riktigt roligt! och 18 Juni gifter sig kära kusinen, är så glad för din skull Emma

Hann knappt reagera att det var helg?

Godmorgon :) shit tänk att det redan är onsdag veckan har gått såå fort! ikväll ska ja vara på förlossning från 14.30-22 ska bli jätte kul :D och imån bitti från 06.45-16 ska ja va på BB :) sen har ja bara två nätter kvar på NEO som ja ska göra i helgen, och sen är den här praktiken slut. tiden har veeerkligen gått fort!

Har inte ens hunnit skriva här va ja gjorde i helgen ;P ja hade praktik hela helgen, dagpass på fredan och lördan och kvällspass på söndan. men utöver det så har ja jobbat 2 h på H&M, varit på karaoke och tacokväll hos Zumra, vart på cafémöte, haft myskväll hemma hos mej med tonåringarna då vi kolla på melodifestival, käka massa gott och spela singstar :) sen har ja vart hemma hos Jessica och sagt grattis på hennes födelsedag..missade tyvärr då de hade käkat ute och bowlat, men ja fick vara med då vi va hemma hos J iaf och satt och tjöta och hade det allmänt trevligt :) Ne nu ska ja se om potatisen kokat färdigt och sen ska ja fixa iordning mej och dra till högskolan och träffa min arab. Puss på er !

Här är lite bilder från i lördags, hemma hos mej :)


jag har nog valt rätt yrke ;)

Godmorgon alla sötnosar! :D Sitter i högskolans bibliotek nu me katja, kom precis. katja gjorde ett utbildningstest så ja gjorde likadant..det här blev mitt resultat:



Du Blev Vårdande Viktoria:
Det ligger helt rätt i tiden nu att utbilda sig inom hälsa, friskvård, sportmedicin, naprapati, kiropraktik och så vidare. Samhället blir allt mer stressat och sjukskrivningarna är många. För dig som vill arbeta proaktivt med hälsa och vård finns områden att täcka upp. Läkarkåren behöver utökas och allt fler väljer utbildning utomlands som ett alternativ till sina läkar- och friskvårdstudier.


Nedan följer ett urval av yrken och utbildningar som kan passa dig!
- Vårdyrken - läkare, veterinär, tandläkare, sjuksköterska mm
- Medicin och Farmaci.
- Social omsorg.
- Psykologi
- Friskvård, massage och hälsa.

Ja det var ju skönt att ja inte valt heelt fel utbildning ;P nu ska ja plugga, har några timmar på mej innan ja börjar min praktik kl 15. Ha en fin tisdag allihopa! puss puss

Här kan ni också göra testet!


Grattis säger vi till söta, fina och snälla Jessica idag :D

Grattis igen underbara jessica på din 22-års dag! Hoppas du får en jätte bra födelsedag idag med familj och släkt. Önskar dej all lycka i världen för det är du verkligen värd! Du är en riktigt bra vän som ja aldrig vill förlora. Många pussar till dig snygging ♥
Vi på Jessicas 20-års dag för exakt två år sedan! :)
Maral fick också va me på en egen bild bara för ja skulle visa tårtan :D haha

wish me luck!

Godmorgon. Fick sovmorgon idag, så underbart skönt! Har praktik sent idag börjar inte förrän kl 15, men innan dess ska ja på arbetsintervju hos enhetschefen för Gyn. har sökt sommarjobb dit som usk, ja hoppas verkligen att ja får det, skulle tycka d vore jätte intressant :) Ne nu ska ja diska, duscha, sen fixa lite med min byrå och garderob (kanske slänga lite kläder ja inte använder?) för ja måste få plats me de nya plaggen min syrra köpt till mej :) Ha det så fint puss puss


det händer saker

Förutom att det är fullt upp i mitt liv och att ja är supertrött så har ja två positiva saker just nu att berätta: 1.Ja klara tentan i multifaktoriell ohälsa och sjukdom, känns väldigt skönt! 2.Resan till England är fixad och betald. Vi har nu både flygbiljetter och hotell :D vi åker onsdagen den 30 mars och kmr tillbaka söndagen den 3e april. ska bli såå kul! :D det är jag, sara, emelie och jessica som åker dit :) och på fredan kmr maral till London så ska vi umgås allihop! :D

Här är lite bilder tagna från nätet på det fyrstjärniga hotellet där vi ska bo:






RSS 2.0