congratz alma!

Godkväll sötnosar! :D Är hemma hos alma nu, hon fyller hela 22 år idag ;) Grattis igen sötnos! Hoppas du får ett supersuperbra år som 22åring! :D Har firat alma nu med tårta och hon har öppnat presenter, mysigt! nu sitter vi bara och tjötar :) är ledig imån, underbart! sova ut, utan att behöva sätta alarm. så skönt :D Här har ni lite mer pics ;)

weekend in suomi part 1

Iilta :) Terveisiä täälltä suomesta! :D Jag kom fram till Finland sent i förrgår kväll :) hela dagen igår umgicks jag själv med farmor och hennes katt Eetu :) vi var hemma och tjöta hela dagen, jag tog dock en promenad till närmaste mataffär och handla frukost till familjen som kom igår kväll. passade på att njuta då av en glass i den fina innergården här utanför farmor. jag har ju lite lillsemester nu! och njuter av varenda liten sekund! hihi. Igår tittade också farmor och jag på semifinalen av tangomarkkinat, som är en musiktävling i tango, där antingen en tangokung eller tangodrottning kröns. är väldigt kännt i finland :P förutom att prata så kändes det som att vi käka hela tiden haha. Igår kväll kom som sagt mamma, pappa, hanna och jenny hit :) och idag har vi solat och badat på ett badställe här i Hyvinkää. Där vi fika med berliinimunki och hartwall jaffa :) det har varit 30 grader här idag och jag har blivit röd som en kräfta! haha. sen har vi varit och shoppat nu på kvällen. Köpte aftersun (välbehövligt), ett rosa gulligt nattlinne, linne och ett yveslaurent läppstift. kom hem för en timma sen och har ätit karelska piroger och nu äter jag finsk vaniljglass! :D Klockan är 21:25 här i finland nu och det är fortfarande 23 grader varmt, helt underbart! nu ska jag gå och va lite social ;) Puss på er !
Glass ;)
Farmor och jag kollade semifinalen i tangomarkkinat :)
Jenny, Hanna & Jag i Sveitsin Uimala :)
Snygga brudar ;)
Köpte ett fint rosa yves laurent läppstift idag, me like!
Världens sötaste Eetu!

suomi!

Helt random bestämmer jag idag att jag ska åka till Finland imån efter jobbet! familjen kmr dit på torsdag kväll, men ja flyger redan imån kväll och kmr umgås en dag själv med farmor innan resten av familjen kmr (minus katja tyvärr för hon är i paris). är borta hela helgen. jag kunde boka resan endast pga att en underbart snäll tjej på jobbet ville ta mitt pass på fredag, fast det var hennes enda lediga dag innan hon jobba helgen. supersnällt verkligen! hon ska få en stor kram på jobbet imån. whatever, ska bli fett kul! :D var 2 år sen ja träffa farmor sist, ska bli riktigt roligt! helgen kmr också bestå av massa berliinimunki, shopping i helsinki och massa prat och skratt med släkten. ne nu ska ja packa färdigt och sen måste ja sova. för ska tidigt upp och jobba imån! godnatt sötnosar!

vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram

godkväll :) sitter här och käkar pizza, dricker cola och tittar film med omer och alisa :P inte alls nyttigt och speciellt inte kl 23.30, menmen... har jobbat hela helgen och utöver det varit med omer och alisa.. Kom hem från jobbet för ett tag sen, är helt döööd så ska gå och sova snart, ska upp tidigt imån bitti igen. whatever, det här var väldigt onödigt inlägg. sov gott alla sötnosar!

älskar dig

Idag har jag och omer varit tillsammans 4,5 år.. det är ett tag det och vi har inte tröttnat på varandra än! haha. dom här 2 senaste dagarna har det hänt 3 bra saker konstaterade jag och min kära mor. får vara tacksam för det :) firade med rulltårta hos familjen idag. och jag bloggar nu dagen till ära, t.o.m. min pappa undra idag varför jag inte bloggat på länge, så var "tvungen" att göra ett inlägg :P ne nu måste sova, ska upp tidigt imån, jobbar helgen :) därför känns det inte som fredag, fast det är det.. sköt om er ! puss
Jag och min kära fästman för några veckor sedan på öland :)

RSS 2.0