Julklappsinsamling 2011

I lördags var det julklappsinsamling för barn som har det sämre ställt i boråsområdet med omnejd. Det är tredje året som Hestra Cafékyrkan anordnar detta och det har blivit större och större för varje år som går! Det är så häftigt att se hur många människor i Borås som vill vara med och hjälpa till! Sammanlagt kom ca 400 pers till insamlingen och 1400 julklappar samlades in. Men många har ringt och sagt att de ska lämna senare, bland annat ska en annan kyrka samla in julklappar till våran insamling och föreningen Elsfborg ska stå i knalleland och samla in till oss (Hestra Cafékyrka). Vi ska sedan dela ut julklapparna med hjälp av kvinnojourer, polisen, kyrkor som har öppet på julafton m.m. Det är otroligt roligt att få vara med om detta och tack vare alla godhjärtade människor kan många barn med sina familjer få en lite bättre jul! Tack alla som kom i lördags, det betyder ♥
Vi hade möjligheten att få vara med i lokaltv, borås tidning, radio och borås stads hemsida. På det sättet fick mer folk höra om insamlingen! I lördagens tidning fanns även en notis om händelsen :)
Ca 400 pers kom för att lämna julklappar!
Trevligt var det att vänner kom dit för att lämna julklappar! I bakgrunden ser ni mig och de andra i sångteamet som sjöng lite julsånger för att få upp stämningen :)
Vi delade in paketen efter ålder och kön, för att barnen ska få passande paket!
Ca 1400 julklappar fick vi in i lördags! Men troligtvis kommer fler att komma in :)
Det bjöds på glögg och pepparkakor till alla som kom :) vi fick det sponsrat från ett företag och andra företag sponsra oss med presentpapper, saxar, tejp, påsar, kartonger och allt möjligt!
Till slut vill jag tacka Gud för att han gjorde allt detta möjligt och att det blev så lyckat! Nu får vi bara be att han hjälper oss att dela ut julklappar till dom som behöver det som mest!

Kommentarer
Postat av: Carro

Det var jättekul med julklappsinsamlingen! Vilket jobb ni måste ha lagt ner! Och så sjöng ni så fint! Och jag tror nog att jag kommer tillbaka nästa år! ;)

2011-12-06 @ 08:35:10
URL: http://kunglouiomlivet.blogg.se/
Postat av: svar till C

tack så snäll du är! haha aa eftersom det står i BT och allt nu ;)

2011-12-06 @ 11:23:33
URL: http://hejdlicious.blogg.se/

♥ KOMMENTERA GÄRNA HÄR:

DITT NAMN:
Kom ihåg mig?

DIN MEJL:(publiceras ej)

URL/Bloggadress:

ROS & RIS TILL MEJ:

Trackback
RSS 2.0