Årets första dopp!

Goddag :) Har haft en super bra helg! I fredags var ja som sagt med sara på eftermiddan, sen åkte vi hem till henne och åt.. sen myste vi framför tv:n med morötter, gurka, dipp och kaffe tsm med hennes mami :) skulle träffa alma och natti men sen visste vi inte hur det skulle bli och katja och mami ville gärna att ja skulle komma hem så ja passade på att åka hem med papi, hanna och katja som va i borås. Så fredagkvällen slutade med att jag och mina systrar och jenny kolla på filmen 2012, det va första gången ja såg den faktist. den va bra, men lite läskig..
I lördags hade vi cafégudstjänst i Hestra som Hestra Cafékyrka brukar ha varannan lördag. Jag ledde lovsången tsm med hanna & emelie, gick jätte bra faktist! och Berny pratade :) På kvällen var det 100% Tonår och vi åkte till Hultafors och bada bastu och tog årets första dopp (för de flesta). Ja doppa mej två gånger ! helt otroligt! haha. det var sååå kallt! stack i kroppen :P men det var sååå härligt! :D och sen grilla vi korv och drack varm choklad och prata och sjöng runt elden (var lite lägerbåls känsla över det hela haha), det va jätte mysigt faktist :) Efter kl 22 tiden nån gång så var det slut och mia och jenny sov över i hultafors (och jag med, igen). vi kolla på kortfilmen som Mia nyligen varit med i :) Banga inte! heter den, den va jätte bra :) och efter att vi haft djupa diskussioner, så däcka Mia i soffan och sen gick vi och la oss. (Ja vet att ja är rolig som umgås med hannas kompisar med dom är så söta! dom är som mina extra småsystrar ;))
Ska plugga nu hela dagen, har deadline på 2 inlämningar om en vecka, på påskdagen. så ja vill verkligen bli färdig med dom tills på fredag senast. för vi kanske ska åka iväg med familjen också och bo på hotell i Mora från påskafton till påskdagen. skulle va mysigt! men vi får se vad som händer :) puss och kram på er !
Den här ville ja inte sätta in på fb, men måste sätta in bild bevis här att ja doppat mej ;D

Kommentarer
Postat av: Nilla

Det såg väldigt kallt ut det där badet. Att ni vågar.

2011-04-18 @ 10:58:06
URL: http://hotell-monsteras.se

♥ KOMMENTERA GÄRNA HÄR:

DITT NAMN:
Kom ihåg mig?

DIN MEJL:(publiceras ej)

URL/Bloggadress:

ROS & RIS TILL MEJ:

Trackback
RSS 2.0