jag älskar chai te!





Téet till höger är ett ekologiskt grönt chai te :) supergott! och dessutom grönt, grönt te är alltid bra ;) sitter här och dricker det och myser framför datan.(om man nu kan mysa framför en data? haha) har precis lagat stekt lax och wokgrönsaker till lunchlåda till imån :) imån ska jag faktist vara på op hela dagen, betyder att ja kommer se massa spännande operationer :D ska bli riktigt roligt! är mkt gladare idag btw, var lite nere igår..hade verkligen inte lust att åka tillbaka till Ljungby, bort från alla, igen. men nu har jag landat här, igen. och nu mår ja bra :) ska snart dra och träna Aerobic Dance. Ha det så fint allihopa. Puss Puss!

Jag har världens bästa vän!


Min vackra, snälla, fina, underbara arab flicka :) ana bahebek ktiiiiir ♥♥

Hej hopp! är tillbaka i Ljungby igen :) Kom hit igår kväll. Har haft en fullspäckad helg! Med afterwork med arbetskompisarna, pulkaåkning, lunch på Viskan, Ullared och adventsfika med släkten. Roligt har det vart :)

Min underbara vän Sara har varit med på 3 av 5 av dessa aktiviteter :D Vill bara säga att hon är verkligen en bra vän! Hon finns alltid där för mej & jag kan alltid räkna med henne! jag säger inte så nu bara, utan det stämmer verkligen! Skulle aldrig vilja förlora henne! Piff & Puff 4 life ;) ♥




Lunch med sara på viskan :) mysigtmysigt!

Jag jobbar med världens underbaraste människor!

Hade afterwork med H&M folket igår. Dom är verkligen så underbara! är verkligen glad att ja får ha såna arbetskamrater :) Kvällen bestod iaf av mat på viskan, sen drog vi vidare till Harrys :) Riktigt lyckad kväll var det!








ny header! :)



Ska snart till praktiken..som ni ser har jag gjort om min layout lite ;) var trött på den förra. plus att på förra headern var jag blond och det är jag ju inte längre...så vad tkr ni? är det bättre nu eller var det bättre innan?
Ajja nu ska jag skynda mej, börjar om 20 min. byeee ♥

nice nice



Så sköön låt, sara hade satt upp den på facebook så fick den från henne kan man säga ;) Medina kommer alltid vara grymma!

förresten SAKNAR maral och jessica..har inte träffat er på hundra år känns det som! :( men snaart kommer ni hem! och då ska vi PARTYPARTY!! maral fyller ju 21 år 10 december ! :D

Dagens mysoutfit!





Kofta från H&M (barnavdelningen ;))
Grått linne vet ej, fått från mami..
Legins med nitar , H&M 99:-
Raggsockar, gamla hemifrån ;D

1 månad kvar till Jul!

Goddag! Hur mår ni? Jag mår bra :)..Har vilat från träning idag..men dansade lite hemma istället ;) gjorde situps, armhävningar och rygglyft.. Äter sallad nu till lunch. Praktik om en timma..  Veckan har gått fort! Ska till Borås igen redan i övermån :)

Och snart är det jul..tiden har gått såå fort! Nu i helgen ska ja sätta upp adventsljusstakar och julgardiner..men prydnadstomtar och liknande får vänta lite till ;) Tråkigt bara att ja själv knappt hinner njuta av julpyntet..

Ha en fin onsdag allihopa! Puss Puss


Omer , jag och Hanna julen förra året:)

Direkt från alvesta station ;)

Godkväll :) det är underbart med laptop när man reser! Jag trodde att 1 h och 40 min i alvesta i väntan på bussen till ljungby skulle kännas som en evighet..men tiden har gått mkt fortare än jag trodde. bara en halv¨timma kvar till nu innan bussen går. Känns inte alls roligt att åka ifrån alla :( saknar alla redan menmen..

Ne nu är jag riktigt kissinödig har druckit kaffe, vitaminvatten och varm choklad på den här resan.. haha riktigt onödig info var det där . menmen hoppas ni haft en bra helg iaf. det har jag haft , fast jag inte gjort så mkt förutom i fredags :P haha. nu ska jag leta rätt på en toa! take care puss puss

OMER BEGZIC, VOLIM TE NAJ VISE. ŽELIM ŽIVJETIi ZA TOBOM. ♥♥

knalle,fika och surprise!

Heej! kusin Ida och syster Hanna sov över här i natt, det var mysigt. kul och träffa kusinen lite också:) sen åkte dom hem och mami och jag gick runt lite i Knalle :) Jag köpte lite julklappar och så fika vi :) mysigt,mysigt :D så tråkigt att behöva åka tillbaka till Ljungby redan...men nästa helg kmr jag hem igen :D fast då är helgen nästan redan uppbokad inte så kul..

förresten gissa vem ja råka träffa i knalle. FARZANE ! jag blev såå överraskad! det var så kul och träffa henne igen, var verkligen skit länge sen...vi bestämde att vi måste bli lite bättre på att hålla kontakten :) men vi kmr iaf ses på juldagen nästa gång, eftersom hon fyller år på julafton , så firar vi henne på juldan..men det är ett tag kvar tills dess :P

Ne nu ska jag packa lite, sen väcka omer och va med han lite innan jag tar tåget till Ljungby igen.. Besos!


Jag och Farzane på mickes och sharis bröllop :) 


bowling med söta tjejjor!










Cheeeck it out! jag vann båda gångerna ;) Först med 88 p sen 80 :D var tvungen att ta kort på detta storartade tillfälle (ja brukar aldrig vinna annars :P)

saturday night!

Tjenare! Kom precis till Hultafors. sitter i hannas rum, på hennes data , och hjälper henne att välja kläder :P hon ska iväg snart med våran kusin Ida och hennes kompisar..så det var inte länge ja fick vara med hanna :( och andra syster Katja är inte ens här :( hon är i sthlm :( så ikväll ska jag väl umgås med mami och papi, för omer börjar jobbet redan kl 7. och sara är i skövde! :/ men kmr nog hem så ja hinner träffa henne imån bitti :)

Hade skit nice igår med sara, maja, valle och linda. så söta är dom allihopa :) Vi satt och softa lite på poolhouse, sen spela bowla vi :) Bilder kommer ikväll när jag är hemma!

PUSS PÅ ER!

ibland kan man njuta.

Godmorgon :) Fick mig en ordentlig sovmorgon idag, var såå trött igår kväll! omer kom och hämta mej kl 19 från centralstationen och sen åkte vi direkt till Hultafors och åt middag med min familj :) sen var vi där några timmar och umgicks, kolla på tv m.m. sen åkte vi hem och ja däcka nästan direkt :P Nu sitter jag här bredvid min andra man, Tyson ;) hade saknat honom också faktist! Här är ett kort på en lite nyvaken Tyson :)



Såhär ser min dag ut idag:

- Duscha.
- Dammsuga och damma lägenheten :)
- Väcka omer! gå och försöka hitta lite julklappar :D det här är nämligen 1 av 3 helger ja har på mej att köpa julklappar i borås. i ljungby hittar man inget :P
- Poolhouse och Vimmel med Sara och gänget :)


Permission !

Imorgon ska jag åka hem på min första "permission" som ja kallar det haha. ska bli skönt :) ska ha praktik imån först från 06.45-16.00 sen åker jag med buss härifrån som åker 16.25 :) sen får ja byta i värnamo till tåg och är framme kl 18.59 i borås . så såå lång tid tar det inte :) Nu håller jag på att packa..sen ska jag gå och träna kl 19.00 Afrodance. Får se om ja orkar body pump direkt efter det också ... ska bli gött att komma hem till Borås iaf! :) PUSS!


jaha

God eftermiddag... är fruktansvärt trött..men ska inte gå och sova powernap, ska lägga mej tidigt istället som sara sa ;P hoppas bara ja orkar träna kl 20. tänkte gå på "aerobic dance" nämligen.. ne är på lite dåligt humör igen haha. orkar inte skriva mer.. take care puss !

run 4 ur liiife ! ;)

Jag tror man måste motionera för att gå ner i vikt..ELLÄÄÄ?? aa ja tror det ;) så nu kan ja inte sitta här på rummet och lata mej längre. UT OCH SPRING MED DEJ HEIDI EMILIA SJÖBLOM!!


Jag som blooond ! på björkö i gbg för typ 2 år sen? ;)

finsk disco

Hallooo kom hem från praktiken för typ en timma sen :) På jobbet har dom snackat så mkt om att denna video skulle va så rolig. Finnar som lär ut disco dans på 70-talet.. så ja sa okej men ja ska kolla på den när ja kmr hem. men jag tyckte inte det var så kul:p iförsej så förstod ja vad dom sa..och det var ju så dom dansa på 70 talet haha. ajja skrattar ni ? hahahha vilken fråga, "skrattar ni?" . Whatever.. Jag är trött :p ska gå och sola på meddo nu, sen gå till ica maxi och köpa nåt gott (fast nyttigt såklart)..ska se om det går nån bra film på tv ikväll (: besos !



skön kväll på ortopeden

Godkväll :) Dom som ja har jobbat med ikväll är så roliga och flummiga så har skrattat mkt ikväll , men samtidigt vart seriösa såklart ;) Det gick riktigt bra ikväll faktist, lär mej mer och mer för var dag som går :D känner att jag kmr stormtrivas sen som färdig ssk :D nu ska jag titta lite på idol röstningen sen sleepa :) börjar kl 7 imån bitti igen. Hoppas ni också haft en lika skön fredagkväll som jag har haft :D haha. Hyvää Yötä ♥

alone.

Nu har Nina åkt hem.. och jag blir ensam hela helgen :p men jag ska nog klara det, vet bara inte vad ja ska hitta på när jag är ledig imån kväll och har inte praktik förrän söndag kväll igen :p ja får väl ha myskväll med mej själv :D vi var aldrig och träna imorse :( ninas larm ringde kl 7 imorse men ingen av oss orka gå upp haha. så vi vakna kl 8 istället och sen åt vi frukost länge :) så nu tänkte jag gå ut och springa på ett elljus spår som dom har här i Ljungby ;P see u later !


Gamla godingar ! ♥



KÄRLEEEK ♥♥♥♥

Minnen!



haha det var skiit länge sen ja lyssna på zigensk musik, kommer ihåg att jag fick massa låtar från Hanna G en gång i tiden .. Började lyssna på jugoslavisk musik nyss och Nina digga det haha så satte på lite gipsy också haha ;)

Godnatt!



Såhär såg jag ut idag ;) Körde ett pass med Body Balance nu på kvällen, sen kom ja hem duscha och så..och nu har ja suttit och softat framför datan bara. Jobbar kväll imån, men ska ändå vakna kl 7. och sen ska vi käka frukost och kl 08.30 ska vi gå på ett Body Pump pass. sen ska jag nog ta det lungt några timmar innan jag börjar praktiken 14.30. ne såhär sent har vi inte lagt oss på flera dagar! haha. så godnatt säger jag nu, saknar er allihopa ska ni veta! :/ Puss Puss ♥♥


shopping i Ljungby



Goddag :) Nu har jag varit i stan och shoppat lite ;P köpte lite mat, glansdroppar för håret, kroppslotion och skinnhandskar för 199:- Är det bra pris? jag vet inte hur bra de är.. men de är snygga iaf ;) Eller vad tkr ni?

Jasmine Kara!



Såg den här tjejen på tvprogrammet Efter Tio, som gick repris nyss. Riktigt skön tjej som är halviranier/halv svensk från örebro och som nyligen fått skivkontrakt och skrivit en bok. Tror att vi kommer se mkt mer av henne framöver :)

Day off !

Godmorgon :) Är ledig idag, känns ganska skönt faktist :) vaknade halv 8 imorse.. fixade iordning mej lite snabbt och gick ner och åt frukost :) Nu har jag bara latat mej i sängen, tittat på tv och suttit vid facebook :) snart ska jag dra mej ner till "stan". Måste köpa ett par inneträningsskor inför ikväll :) tänkte köra spinning ikväll och ett pass med Bodypump imån bitti. Hoppas ni får en bra torsdag!


Såja!

Nu börjar det likna nåt här borta i ljungby! Jag har börjat smälta att jag ska leva i ljungby i 9 veckor..och sen har jag nu sprungit 2 dagar och idag sprang Nina och ja runt för att titta på olika träningsställen i Ljungby. och hittade TRÄNA som ligger typ 5 min från oss! Dom hade erbjudande nu för studenter, 425 kr för att träna i nov och dec. Perfect for us ;) eftersom vi inte är kvar här längre än så :) Där finns lite alla möjliga olika pass bla: Pilates, Bodycombat, Bodypump, Step, Spinning, Afro.. Så det känns sheeta bra ;) Nu blir det träning,träning, träning och BARA nyttig mat framöver (har följt det hittils iaf ;))


Ne nu ska jag in på facebook lite, sen sleepa. Vi har fått väldigt bra rutin att lägga oss tidigt.. Bra sömn, kost och motion är en bra grund till god hälsa ;) Ni tänker säkert Jaja vem vet inte det. men fast alla vet om det, så gör man inte det!! Fast dessa 3 grejjer förebygger MASSA sjukdomar, tro mej..jag vet ;) lite har jag lärt mig på sjuksköterskeutbildningen ^^

Sov gott gullungar pöss pöss  ♥♥


our place!

Godkväll :) Tänkte visa lite bilder på hur vårat lilla hotellrum ser ut.. har lite grejjer utspridda men whatever ni ser hur det ser ut iaf ;) Det är rätt mysigt faktist, men litet hehe :)





Vårat lilla skrivbord och miiiiniiii tv med bara kanalerna 1,2,4 och 6 :(


Våran garderob ;P


Ljungby!

Godkväll :) Befinner mig för tillfället i Ljungby, en liten "by" i Småland. Ska tillbringa 9 veckor här framöver..Känns väl sådär just nu. Hotellrummet är jättemysigt, det är sköna sängar och god frukost :) och hotellet ligger dessutom tvärtemot sjukhuset, närmare än så kommer man nog inte sin arbetsplats, om man inte skulle sovit i sjukhuset då :P Sedan är personalen på min praktikplats (en ortopedavdelning) väldigt trevliga (iaf vad jag fått intryck av efter en dag)..men det känns ändå tråkigt att inte vara hemma i min lägenhet, vara långt ifrån vänner, familj och pojkvän. Saknar alla redan! haha. jag är rolig :P sen plus nu snart i juletider så vill man ju pynta i lägenheten m.m men det hinner man ju inte på samma sätt.. första gången jag kommer hem är om 2 veckor, alltså inte nu i helgen men nästa helg :P får försöka stå ut tills dess haha ;P skojja bara trivs helt okej här faktist :)

Mami och papi skjutsade mej hit till Ljungby i söndags, så söta är dom :) nästan framme i ljungby så käka vi på en restaurang. jag tog inkokt lax med dillmajonäs och potatis för 114 kr. erkänn man kan typ inte misslyckas med lax? men det gjorde dom! laxen var katastrof... men det var goda potatisar och sås för 114 spänn iaf haha :)

Ne nu ska jag sova, ska upp tidigt imån :)  Godnatt sötnosar! och känn er saknade <3<3


Flummeliflumm

Godkväll :) hoppas allt är fint med mej ! min helg har vart fullbokad, as usual :P I fredags hade jag min tenta i psykiatri, kändes ganska bra faktist..men svårt och veta om man klara det eller inte..får hoppas lärarna inte är föör stränga när dom rättar ;P Sen på kvällen drog jag, sara, alma och andrea och satte oss på vimmel lite impulsivt sådär:) det var jätte mysigt faktist :D i lördags hade vi silent library med 100%tonår :D och idag har jag jobbat och träffat lite luffare hahaha. Ne men har haft en riktigt rolig och minst sagt FLUMMIG kväll haha. Men det orkar jag inte skriva om här :) Imorgon väntar introduktion av en ny kurs: "Klinisk omvårdnad vid somatisk hälsa,ohälsa och sjukdom". Ska bli trevligt med lite nytt :) Men vi har bara 3 dagar föreläsningar, sen lediga torsdag, fredag och om en vecka åker jag till Ljungby för praktik i 9 veckor mohaha. känns tråkigt att åka från alla och livet i (underbara? kanske inte..) Borås..menmen tiden går fort :) ja kmr ju komma hem vissa helger så det löser sääj :)

Godnatt sötnosar puss puss

 


Snyggiiingar ♥♥


Heetaa brudaar :) Älskar er! ♥

RSS 2.0