mitt humör i ett nötskal.

Idag har jag bara varit hemma och pluggat såklart, men plugget har varit så tungt och jag har tyckt synd om mej själv för att det inte finns någon mat hemma och för att jag inte haft tid för att köpa mat, för känner att jag måste plugga var lediga stund :( omer har jobbat hela helgen och slutade kl 7 i morse och vaknade precis (han sov hos mig). jag sa till han "åk hem och ät för här finns ingen mat". han ba "ska jag gå och köpa mat?". jag: "aa jag har faktist väntat att du ska vakna så att du ska köpa något att äta" han: "Va? har du väntat att jag ska vakna för att jag ska köpa mat?". Sen började jag gråta haha av någon sjuk anledning..alltså tror jag varit så stressad inför allt så det bara släppte. sen omer försökte trösta mig och i nästa stund skratta jag och sen grät jag igen haha.

Såhär sa omer till mig nyss:
"Ena stunden skrattar du, ena stunden gråter du, ena stunden är du kärleksfull och ena stunden vill du slänga ner mej från balkongon".

haha min älskling är så söt som förstår mig iaf, och nu har han lyckats göra mig glad! :) genom att trösta mig och nu åkte han för att handla mat och köpa nåt gott att äta ikväll. och nu ska jag dricka min andra kopp kaffe för idag (det var väl bra mami att det inte var mer än det? haha) älskar dig Omer Begzic, du är underbar ♥


Btw, jag har färgat håret brunt ;)

Grattis bigsis! ♥



Grattis Carina! Jag hoppas att du får en underbar födelsedag! Jag har alltid kallat dig min storasyster, ända sen jag adoptera dig och henrik till mina storasyskon haha (jag var typ 10 år kanske?, eller yngre ja vet inte..).. och du kommer alltid vara som en storasyster för mig! Mitt bästa minne med dig är när vi var på läger i Polen och du var ledare för den gruppen jag var i och jag längtade hem en del men du fanns där för mig och under samma läger fick jag min första mens och du fanns där för mig när jag var långt ifrån min mamma :P haha. Tyvärr ses vi inte så ofta längre..men det blir nog en ändring på det när jag får körkort så kommer vi och hälsar på dig och din underbara familj lite oftare :) Önskar dig all lycka i världen och hoppas du får många fler år av lycka och kärlek och mer bebisar hihi. Puss och kram ♥♥


äkta kärlek finns...

..det fick jag uppleva på bröllopet igår! Fick närvara när Shari Minouipeour och Micael Wiklander blev herr och fru Wiklander :) det var sååå underbart kul!! Dagen/kvällen/natten bestod av vigsel i Carolikyrkan, väldigt fint var det, sen bröllopsfest där det först var mingel med massa plockmat och välkomstdrinkar. (currykyckling grejen var min absoluta favorit) . sen när brudparet anlände var det pengaregn då dom skulle gå in i festlokalen. Vi fick sen se persisk vigsel, så fint :) och sen var det massa maaat! persisk buffé, mums :D under middagen och efterrätten var det massa tal, väldigt fina sådana..man blev riktigt rörd några gånger ^^ senare runt 12 tiden dansade paret vals och sen var det tååårta :D efter det var det partyparty med MASSA sköna låtar! vi dansa hela natten lång ;) så roligt har jag inte haft på länge. Hela kvällen var sammanfattningsvis vääldigt lyckad och jag säger igen: Grattis igen Shari & Micke och tack för att jag fick vara med på denna underbara dag :) Här kommer lite pics:











 


HEJDÅ!

Jag har lagt ner mycket tid på plugget, men ändå har jag så IDIOTMKTKVARATTFÅINIMINHJÄRNA! Jag har seriöst aldrig haft såhär mycket panik inför en tenta innan. det är så sjukt mkt nu alltså :'( men jag SKA KLARA DET! om det så är det sista jag gör! Så hejdå socialt liv och hejdå allt annat! och hejdå bloggen,hejdå facebook, hejdå mobil? ne det med mobil överdrev jag..kommer nog drabbas av ännu mer panik om jag inte har mobil bredvid mej åtminstonde...men iaf, fram till den 4e september kmr ni inte få se någon uppdatering från min sida. HEJDÅ! ♥♥


I am addicted to coffe, Yes I am.

Godkväll :) kom precis hem till familjen i Hultafors. ska fika nu, kaffe och nåt gott som mami köpt på bageriet, tillsammans med mami,papi och morbror Hannu :) mysigt,mysigt. sen ska jag sitta och plugga tillsammans med min syster :) vi pluggar på olika saker, men ska sitta bredvid varandra höhö ^^. Duktig min syster är som pluggar redan efter första riktiga dan i skolan, dom har fått en läxa redan nämligen :P Byee ♥♥


Bloggar jag följer !

Tänkte att jag skulle berätta för er vilka bloggar jag läser :) Så har satt upp dom på spalten till höger, längst ner :) så checka gärna in dom och kommentera ;) Här kommer en kort presentation av dem:

http://cutiielicious.blogg.se/ . snyggingen som skriver denna blogg heter Alisa Begzic och är min pojkväns lillasyster, men är som en syster för mig. man vill läsa hennes blogg bara för att hon är så sööt!

http://hhheartless.blogg.se/ . Anna Norén bloggar om allt möjligt & sätter upp bra musik & fina bilder :D  Read it and comment ;)

http://natiiita.blogg.se/. Denna heta chilenaren Nathalie Guerra skriver om allt hon känner för & man kan helt enkelt inte låta bli att läsa hennes blogg ;) Loove u girl !

http://emsut.blogg.se/. Emma heter denna goa tjej, och hon är även min kära kusin. Hon skriver om hennes liv och hennes väg ner till sin målvikt. Hittils har hon lyckats gå ner 50 kg, helt otrolig är hon! Man blir inspirerad att läsa hennes blogg :)

http://teggesblog.blogspot.com/. Anna Tegebo är pastor i kyrkan jag är med i, Hestra Cafékyrka. Hon skriver om riktigt bra saker och man får ofta en tankeställare när man läser hennes blogg. Fortsätt så Anna! 

http://unexpected07.blogspot.com/ Hanna är en underbar vän & mamma till sin underbara dotter Gabriella. Hon skriver helt enkelt om hur det är att vara ung mamma & samtidigt hinna med andra saker i sitt liv.

http://hannasjoblom.blogg.se/ är skriven av min lillasyster Hanna :) En blogg om livet som 16-åring, hon är en riktig sötnos ! ♥

http://septemb3rbarn.blogg.se/ Ida Sutinen, är min söta kusin :) och hon skriver korta inlägg som man orkar läsa! (för en del folk skriver skiiit långa inlägg haha). Livet ur hennes synvinkel helt enkelt :)   


23/8-10

Tjenare allihopa. Dagen har hittils varit great :) sov över hos min söta arab sara, sen vaknade vi kl 10 i morse och drog och sola på sunhouse. Sen gick vi runt lite i affärer och så, det var mysigt :) sen kom omer och hämta oss runt kl 1 från stan och vi körde hem sara och sen åkte vi hem till mej och käka pizza som han köpt med sig. usch så onyttigt haha, men gott var det :) sen har jag latat mej lite och städat min lägenhet :) för ska flytta hem till Hultafors några dagar igen, för att intensivplugga :) mami och papi ska hämta mej runt kl 18 härifrån, så ska plugga 2 timmar tills de kmr :) Ha en fortsatt fin dag allihopa . Puss & kram




Jag & Sara på min 21års dag :) Love you habibti ♥

Sävsjövik & Nadja ;

Helgen har bestått av övernattning med tonåringarna från min kyrka. det var skit mysigt, vi sjöng, diskutera om djupa saker, "lekte" haha, fika massa och skratta myycket :) sen på lördag hade vi inspirationsdag på Sävjövik, med Hestra Café kyrkas medlemmar. fast var inte med hela dagen tyvärr..för hade fått besök från sthlm av Nadja och Robin Björn :) så vi åkte hem lite tidigare, var hos min familj och pratade flera timmar med deras mami m.m. :) sen på kvällen åkte jag, katja & nadja till borås. åkte till maxi och köpte massa goodsaker. så frossa vi med bullar, chips, blåbärspaj, glass, läsk & kakor. och vi tog igen allt som vi missat av varandras liv sen sist vi sågs, det var mysigt. och idag var vi typ 2 timmar i knalleland sen åkte nadja hem med resten av familjen :) och jag har då varit såå trött idag efter helgen, så sov från kl 14.10 till 18.30 ungefär haha. uschamej :P ska diska nu, sen duscha..för ska troligvis träffa min kära vän sara :) Hoppas ni också haft en bra helg allihop! puss puss

 


Middag i Hultafors med fam. Sjöblom & fam. Björn :)

 
Nadja, Jag & Katja ♥

goodmornin fellas

Godmorgon :) Idag är jag morgonpigg, lillasyster Hanna väckte mig ca 07:00 idag för att jag ville vara med när hon fixa sej till första dagen på gymnasiet xD haha jag bara kollade på, hjälpte henne tupera håret lite, men det var allt :P så schnygg var hon idag, som vanligt! :) Sen när hon gått åt jag frukost, började plugga lite..och nu har jag precis gjort en sats med chokladmuffins som är i ugnen just nu. Dom är till ikväll, jag ska sova över på ett mysigt ställe i en stuga nära en sjö med tonåringarna från min kyrka, Hestra Café kyrkan :) Im  teenleader där nämligen ;) oops nu ringer mitt alarm för att muffinsen är färdiga vilken minut som helst. Ha det bäst! uppdaterar säkerligen lite senare idag, innan jag åker iväg :) PUSS!


Update mitt i studerandet.

Tog en liten paus nu från pluggandet, har pluggat intensivt nu i några timmar. känner mej ganska stolt :) men än finns det många timmar av dagen kvar som tur är. Dricker mitt egengjorde Chokocoffe, jätte gott! Omer är här nu, han har legat i soffan många timmar nu haha och kollat på tv, löst sudoku och sovit. så söt är han :) han kom mitt på dagen utan att jag visste om det, det var en trevlig överraskning. antar att han saknat mej ^^ Jag hade saknat honom faktist hihi.

Ne nu är det slut på pausen och ska fortsätta plugga igen. Puss på er!


scones till frukost!


Goodmoorniing :) Är hemma hos familjen i Hultafors fortfarande och mami hade bakat scones idag till frukost, som vi åt med ost, smör och sylt.. alltid lika gott :D Tack mami ! 

Recept på klassiska scones:

Du behöver

Receptet är för 4 personer.

  • 3 dl mjölk
  • 100 gram smör
  • 7-8 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt

Gör så här

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke.

Skär smöret i bitar och blanda ner det i mjölet. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa.

Blanda ner mjölken och rör ihop till en deg, men rör inte i onödan utan sluta när du kan kan forma till en deg.

Dela degen i fyra bitar och platta ut till runda kakor, cirka 12-15 centimeter i diameter. Skär två skåror i varje kaka, i ett kors. Nagga kakorna med en gaffel.

Lägg på bakplåtspapper eller smord plåt och grädda i 250 grader i cirka 10 minuter. Servera nygräddade och varma!


Min dag 18/8

Godkväll :) min dag idag har varit fullbokad och är helt slut nu, nu när jag ska börja plugga. skit bra heidi! not :P Detta har jag iaf gjort idag:

- Vaknade kl 08.00, städade min lägenhet och fixade iordning mig.
- Promenerade från Sjöbo till Stan, hade följe av Sara från knalle till stan :)
- Åt frukost med Sara på Café Orion.
- Runt 11 gick Katja, jag & Sara och sola.
-
GinaTricot utförsäljning, hittade 3 toppar och en sjal :)
- Noppade Lindas ögonbryn, sen fikade vi & tjöta hemma hos mig.
- Tina & Katja var hemma hos mej & tog alla mina festkläder inför deras 2 veckor som de ska bo i Gbg haha. 
- Gick till gina utförsäljning igen haha fast med Linda den här gången,hittade en korallfärgad,virkad tröja :)

...sen kom papi och hämtade mej från knalle vid 17 tiden ungefär & vi åkte hem hit till Hultafors & nu är jag här för att kunna koncentrera mej på plugget ordentligt. så det ska jag göra nu :) Ha en fin kväll allihopa! ♥

jag vill va me dej ♥



Omer Meki Begzic jag älskar dig otroligt mycket och det har jag gjort sedan jag varit tillsammans med dig i ca 2 månader.. alltså har jag älskat dig i 41 månader och jag kommer alltid att älska dig! :) Jag kan leva utan dig, men jag vill inte göra det! Så därför har jag bestämt att jag vill leva med dig, så enkelt är det! Du och jag ljubavi, det är du och jag

stolt syster!



Idag börjar dom här snyggingarna på Juristutbildningen på Handelshögskolan i Göteborg. Syster Katja till vänster och sötnosen Tina till höger :) Idag har dom själva registreringen och sen väntar 2 veckor med nollning. dom kommer ha grymt kul! :D Önskar dom all lycka inför de kommande 4,5 åren! puss på er ♥♥


Gbg-kalaset & Rix FM-festivalen 15/8.

Anni har satt upp bilderna från dagen på fb nu, så därför har jag möjlighet att sno hennes bilder nu och sätta upp här :) haha. tack anni <3 Hon har jätte bra systemkamera så bilderna är skit fina! Jag vill också ha en sån! Dagen var iaf helt underbar med underbart sällskap, mer säger jag inte..titta på bilderna istället :)



Lilla Amina var fotomodell den här dagen :) så söt är hon !






Tack sötnosar för den här dagen! får vi lätt göra om snart :D Love u girls ♥


Love my Siis !

Jag har världens bästa systrar! och är så stolt över dem! Min yngsta syster Hanna,16 år, ska nu på fredag börja Bäckängsgymnasiet (följer i sina storasyskons fotspår) på samhäll/samhäll & Katja,20 år, ska imorgon börja på jurist programmet på Handelshögskolan i Göteborg. Dom är så duktiga hihi :)

Jag är hemma hos min familj i Hultafors just nu, alltid lika roligt att vara hemma. ska vara här till onsdag morgon.för på onsdag kl 12 måste jag vara hemma, ska noppra Lindas ögonbryn då:)

För en stund sen satt vi alla 3 systrar & mami i Katjas rum och tjöta.. och Katja låg på sin säng och kolla nåt på sin data medan hon hade sina fötter upp i luften då ser jag något svart på hennes ena fot och säger:

Jag: Men Katja har du nekros på dina fötter? (Jag är inte fullt allvarlig dock,eftersom att nekros betyder att vävnad har dött)
Mami: Ne det är nog blåbär.
Jag tänker: wtf har hon fått blåbär på fötterna ifrån?

en kvart senare...

Katja: Va? jag har fått blåbär på mina fötter, hur har det kommit dit?
Jag: HAHAHA

och det är fortfarande ett mysterium vart hon fått blåbär ifrån..för hon har inte precis gått runt i skogen utan skor :P


Katja, Jag & Hanna hos mormor i Finland för måånga år sen :)

sommar 2010 har varit underbar!

Godmorgon. Blir typ deprimerad när jag inser att sommaren börjar gå mot sitt slut..Tiden har gått ALLDELES FÖR FORT! :( Men jag har varit med om många underbara saker iaf, detta har jag gjort i sommar:

- Solat, Badat & hälsat på omers släktingar i Montenegro :)
- Hälsat på kusinen i Karlskrona!
- Varit på Twilight Fan Event i Sthlm.
- Sett Eclipse på Bio 2 ggr haha
- Jobbat på äldreboende & HM :)
- Festat med arbetskompisar & tjejjerna ♥
- Firat Suzannas & Michelles B-day :)
- Solat i Vbg med systrarna & kusin Ida.
- Min älskling & jag firade våran 3,5 års dag den 1:a juni ♥
- Varit på bio & fått rosor av min älskling på våran 3 år & 7mån dag haha :D
- 2 underbaringar har fötts i sommar, kusinbarn Molly & Carinas dotter Tuva.
- Fikat en massa på Café Viskan i borås haha :D
- Sett Salem al Fakir på stora torget.

...sen har det hänt mktmkt mer som jag inte kmr ihåg nu :)


Bar i Montenegro ♥♥


Siis vid hamnen i Karlskrona, detta var en underbar dag!


Systrarna & Nadja sitter vid Sergels torg i Sthlm :)


Sandy, Alma, jag & Sara på Café Viskan :)


Spanien vann fotbolls VM :D


Katja, jag & Ida i Vbg ♥


Goodnight ♥


Nu ska jag sova, är helt sluut efter en heldag med underbara tjejer i Göteborg. Imorgon väntar en hel dag med plugg & på eftermiddagen ska jag sola med mina systrar :) känner att hela min "solbränna" som jag fick i montenegro har försvunnit, & har inte lust att vara kritvit i augusti redan haha. Sov gott sötnosar, Hyvää Yötä ♥ ♥

ett litet underverk


Let me present you: Tuva Katja Amanda Torstensson  ♥

Hello :) har precis kommit hem från Gbg, det var riktigt kul! måste vi lätt göra om tjejjer :D bilder m.m. kommer så fort anni har satt upp dom på fb så snor jag från henne :)

Igår lördag var jag med hela familjen i huskvarna som ligger nära jkpng, & hälsa på "storasyster" Carina & hennes man Pelle, dom har fått en bebis så underbart söt är hon :D  hon är 2 månader nu, så det tog aaalldeles för lång tid innan vi åkte & kollade på henne tyvärr :( Vi fikade där också , kaffe & rabarberspaj :) sen satt vi & prata i deras vardagsrum i några timmar & vid 18.30 åkte vi hem. Här kommer lite pics,väärsåguda:


Tuva med moster Heidi :D



Tuva med hennes mamma & pappa :)


så underbart söt jag döör ♥♥



gbg med girlsen

Goddag :) vaknade kl 10 idag..men människor eller aa nathalie sov länge haha. så är hemma hos sara nu och väntar att vi ska komma iväg. det är jag,zumra,nati,anna, sara & zumras dotter amina som ska åka. vi ska gå runt lite i stan & sen kanske kolla lite på göteborgskalaset om det händer nåt bra där. ska bli ruuuligt :) Ha en fin dag allihopa, vi hörs besos.


Gammal bild på zum & anna hemma hos mej mars 2007 :)

Death Sentence


En action film som heter duga! Den var väldigt spännande & ganska unik.har inte sett liknande film tidigare.den är lätt värt & se om man tycker om actionfilmer. Omer tyckte den var skit bra & skulle nog ge den 5/5 i betyg, men jag ger den dock 3 av 5.

fredagkväll :)

Godkväll.Min första lediga dag efter att jag slutat jobba på äldreboende i sommar har varit fullbokad. H&M ringde efter 11 nån gång & fråga om jag kunde komma & jobba omgående hos dem, för de behövde folk.så det fick jag göra..jobbade där från endast 12.10-15.30,så det var väldigt soft pass, jobbade dessutom med min syster :) Efter det åkte jag hem till Henke & Linda,så fin lägenhet dom har :D vi hade planering inför höstens 100%tonår,det gick väldigt bra faktist & alla känns ganska taggade inför hösten:) sen kom min älskling & hämta mig för jag var sugen på pizza men sen kom jag på att vi kunde käka på subway istället & överraska Sara som jobbade där ikväll.sara gjorde väldigt goda subs till oss faktist :) jag orkade äta en hel uschamej haha.plus att sara bjöd oss på chips & massa kakor :P thank u sweety <3 sen drog omer & jag hem till "oss",& vi kollade på film & sen vid halv 11 åkte han till jobbet. han jobbar natt nu nämligen. så nu de senaste timmarna har jag försökt filura med min blogg,har inte lyckats ändra färg & textsnitt på texten i menyn..gamla inlägg o.s.v. helt omöjligt!så om någon som läser detta här nu vet hur man gör, snälla tell it to me :) nu ska jag sova,godnatt sverige.


nytt liv i några dagar?

MEN HALLÅ? vad håller jag på med? jag mår inte bra av att sitta uppe sent, sitta framför facebook föör länge, äta sent (eller njaa en smörgås för typ nån timma sen)..jag mår helt enkelt inte bra hur jag lever mitt liv just nu. måste UT , uuuut och motionera. få bort lite fläschk från s.k. kärlekshandtagen. Jag ska börja röra mig, ska börja äta nyttigt, ska gå ner i vikt, äta bra, och må bra! yeyee jag känner mig själv..detta håller i några dgr, sen är jag tillbaka på ruta 1. men vi får se hur många dagar jag håller nu så berättar jag det till er sen :D vilka ni "er" är för några vet jag inte , men kul & skriva av seej :) (vissa tänker nu hallööö vad finns dagbok & vänner till för) men det är inte säämma sak :) nu börjar jag bli trött, gå & lägg dig hejdii! Godnatt sov gutt mina sötnösar ♥


Då jag var några kg smalare, brown haired, några år yngre & nicer..

i am a nerd

JAG, Heidi Emilia Sjöblom, the lover of rnb & reggaeton tycker om Salem al fakir haha. men alltså den här låten "4 O´Clock" gör mig så himla glad, dont no why haha. han är så söt & nerdy , det kanske är det man också blir glad av haha, Whatever här har ni den .


hejdå jobb, välkommen plugg!

Goddag :) Sitter här & dricker kaffe & funderar på att kanske börja plugga snart? Jobbar idag från 14.00-21.15, det är min sista arbetsdag för i sommar :) & det blir nog sista gången jag sommarvikar som vårdbiträde på Distansgatan 7. för nästa sommar kommer jag troligtvis arbeta som usk på sjukhuset eller som ssk-student på Distansgatan 7 :) får se hur det blir. Sen ikväll är det sista torsdagskvällen, dock inte så bra band som spelar idag..något dansband :/ men jag ska träffa min älskling efter jobbet :) vi går nog runt lite först & sen ska vi sätta oss på lilla krogen :) det blir mysigt. dricka lite gott & beställa in en snacks korg eller nåt. har varit på lilla krogen en gång innan i sommar & det var jätte mysigt där för dom har såna värmegrejjer där i tälttaket för det är utomhus så slipper man frysa på kvällen :)

Igår på dagen var jag med kära mami i Knalle & hjälpte henne köpa lite snygga kläder ;) jag plocka på henne massa grejjer när hon stod i provrummet haha. det var skit kul :) så slutade med att hon köpte en snygg svart oversize topp, en jeans jacka & ett par skiitsnygga jeanslegins med dragkedja där nere :D hon behöver ju inte ha tantiga kläder när hon bara är strax över 40 :) hon är ju i sina bästa år nu :) sen körde hon mej till jobbet & efter jobbet messade jag sara att jag satt på bussen . så hon sa till mej att komma hem till henne & käka för alma också skulle komma :) så jag hoppade av bussen i knalle & käka med hennes familj. men det var lite pinsamt för jag hade helt glömt av att det var första dagen på ramadan & så kom jag där & störde :/ menmen. efter en stund kom alma & så satt vi med henne när hon också åt lite. sen förflytta vi oss till vardagsrummet & kolla på tv :) sen efter ett tag gjorde saras mami jätte god fruktsallad & det blev lite som en tjejkväll när vi satt där & tjöta & skratta åt allt möjligt haha var jätte mysigt :):) jaja, ingen orkar väl läsa detta nu haha. men ha det så bra allihopa Puss Puss .


Jag & min älskling i montenegro i somras :)

älskar min lägenhet!

Har haft mami & papi på besök här idag :) jag hade städat lite & omer hade lagat mat, spaghetti & köttfärssås ;) sen åt vi till efterrätt vaniljglass med chokladkross och chokladsås , mums :D sedan satt vi i vardagsrummet & kolla bilder från mamis rhodos resa :) jätte fina bilder! jag vill också åka dit :( och nu sitter jag vid datan vid mitt köksbord & har precis börjat plugga men ville först uppdatera här lite. ville bara säga att jag verkligen älskar min lägenhet , det känns verkligen som hemma :D så mysigt är det :) men jag kan självklart få det mysigare, vill åka till ikea efter jag fått min feta lön för juli månad ;D Ha det fint allihopa, nu ska jag koncentrera mej på plugget till 100%. Ha en fortsatt fin tisdag kväll , puss puss .



Mami & min lillasyster Hanna i Rhodos :) älskar er ♥ ♥


Salem al fakir

Godkväll :) Ikväll uppträdde Salem al fakir på torget i Borås, och jag var där, inte så långt ifrån scenen & "svängde" (kom inte på nåt bättre ord haha för dansa gjorde man ju inte riktigt) till hans musik. Innan hade jag bara hört den alla har hört.. alltså "Keep on walking". men han hade massa andra bra låtar! Han är grym faktist :) I like him, fast det inte är den musik genren som jag brukar lyssna på. Här har ni denlåtenallaharhört plus en annan låt "astronaut" som är lite lugnare låt, som jag tyckte var bra :) Godnatt sötnosar, sov så gott imorgon väntar en ny dag. ♥ ♥



Fika på viskan !

Godkväll :) Har varit & fikat med Jessy, maral & Emelie på viskan ikväll :) det var jätte mysigt! var inte så lång stund.. men bättre än inget :) ska lägga mig snart, för ska upp halv 8 och promenera med maral :) jag tjöta om att gå ner i vikt haha så hon erbjöd sej att promenera med mej, så ja ba aa visst kan du 8 imån bitti? "Ja" sa hon då :) haha. så nu MÅSTE ja vakna tidigt haha & förhoppningsvis börjar ja plugga lite tidigare också än de andra dagarna ja jobbat kväll.

Emelie, jag & Jessica försökte huur länge som helst komma på hur Björnes magasin låten låter..så emelie la självklart ut den på fb direkt när hon kom hem haha. Här är den iaf :) vilken nostalgi alltså !


Snälla titta på det här!



Usch vad jag grät till det här haha. jag tror inte någon inte lipar till det här..

suzannas b-day

Både Fredag & Lördag har jag umgåtts med underbara tjejjer :D I fredags överraska vi Suzanna för hon fyllde år igår.. Grattis Suss igen, i efterskott nu då :P fast jag & sara kom lite sent haha för ja hade jobbat. men det var skiit kul :D vi åt jätte god mat som Gormit & Jessica lagat :D sen shejka vi liite & sjöng för suzanna, åt tårta, hon öppna paket.. sen dansa vi lite till.. och sen drog Shiva & Jasna. så vi andra satt kvar vid marals köksbord och tjöta till typ 2 på natten, sen drog sara och ja hem till sara & sov där :)

I Lördags jobba ja kväll igen :( mami och papi kom & hämta mej efter jobbet, sen körde dom hem mej.. och ja noppra mamis ögonbryn för hon & hanna åkte till Rhodos igår, så orättvist! men iaf mami ville vara fin :) sen fixa ja mej snabbt som bara den & sprang, bokstavligen, över till Jessica. Där Jessica, maral, suzanna, sima, pinky, gormit, shiva & Jasna redan hade börjat festa :) men ja va bara där en timma..för sen drog dom ut på krogen & ja följde inte med för var skit trött plus ja började jobba 06.45 på söndag morgon.

Helgen har vart helt underbar iaf :D inklusive jobbet, ja tkr om mitt jobb :) haha. Här e lite pics som ja snott från pinkys & gormits facebook tror jag :P haha . Eeeenjooooy !







Knight and Day



I söndags kväll överraskade min älskling mej med bio och rosor efter ja slutade jobbet :) sen hade han köpt massa godsaker när han kom & hämta mej utanför jobbet, cola, redbull, godis, pringles .. aa det var det haha :) Blev jätte glad iaf eftersom jag inte förväntade mej nånting fast det var våran månadsdag. I söndags hade vi iaf varit tillsammans i 3 år och 7 månader :) det är ganska lång tid det haha.

vi kolla iaf på Knight and Day. Den va jätte bra tkr jag :D Alltså lite töntig, lite överdriven sådär..men det gjorde inte så mkt för man tyckte om den ändå. och man var glad efter bion, då betyder det att filmen varit bra eller hur?:)  Jag ger den iaf 3 stjärnor av 5 för att man blev så glad haha :)

RSS 2.0